Vincents Husbil & Husvagn - Begagnade Husbilar & Husvagnar

TV-antenn & Parabol

Allt du behöver för regniga dagar på semestern

Klicka på länkarna för fler guider om husbilar och husvagnar.

Bli expert på din husbil

Bli expert på din husvagn

Sveriges Campingar

Ibland på semestern kan man ha lite otur med vädret. Regn och storm är inte så kul att vara ute i, och att hitta på något i husbilen eller husvagnen är inte så lätt, iallafall inte om regnet håller i ett par dagar. Det är här TV :n kommer in i bilden.

Vincents Husbil & Husvagn TV

Vincents Husbil & Husvagn TV

TV-Annten

Den simplaste utvägen när de kommer till TV i husbilen är ju att ha med sig en DVD spelare med en rad filmer. Men under en längre tid går de fortare än ni tror att kolla igenom alla, och vad gör man då? Kolla igenom filmerna igen är ju inte så kul och då kommer ni tillbaka till att spela samma kortspel ni gjort timmar i sträck.

En TV-antenn är en bra lösning för detta. Med denna kan ni få in marksända TV-kanaler, så som SVT 1, SVT 2, SVT 24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV 4, Kanal 6 och TV Finland. På vissa platser runt om i landet finns även en lokal kanal. De fria kanalerna kräver inget programkort och kostar inget extra. Däremot behöver du en digital-tv-mottagare (oftast inbyggd i tv:n) om du tittar på tv via en vanlig antenn, mer information om TV:n i husbilen hittar du i Vincents Varudeklaration vi köp av husbil via oss. En TV-antenn idag kostar runt tusenlappen (självklart finns de dyrare) beroende på vilken kvalité du vill ha.

Med en vanlig tv-antenn kan du också ta emot ett 40-tal betalkanaler. För mer information om utbud av betalkanaler, kontakta Boxer som hanterar abonnemang och programpaket.

Utbudet kan variera något beroende på var i landet du bor. Ladda här ner senaste kanallistan så ser du vilket utbud av tv-kanaler som finns på din ort.

Vincents Förmedlingsobjekt

Vincents Förmedlingsobjekt

Parabol/Satellitmottagare

Med en parabol blir möjligheterna otroligt mycket större. Du kan då teckna Viasat eller CanalDigital med över 100 olika kanaler. Då får du tillgång till kanaler för hela familjen och kan titta på något nytt varje dag. Detta alternativet är dock betydligt dyrare och rekommenderas till dem som semestrar en längre tid i husbilen eller husvagnen.

En parabol till din husbil eller husvagn kan ligga på mellan 10000- 30000:- exklusive montering.

Denna information är skapad för att underlätta för er som husbilsägare. Vincents Husbil & Husvagn, din professionella partner!

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017