Vincents Husbil & Husvagn

Cykelställ (husvagn)

Allt ni behöver för att få med er cykeln på semestern.

Klicka på länkarna för fler guider om husbilar och husvagnar.

Bli expert på din husbil

Bli expert på din husvagn

Sveriges Campingar

Ska ni ut på större campingplatser eller utomlands, så kan det vara långt att gå för att komma till stranden eller restaurangen man vill testa. Ni kanske vill utforska staden eller se på något monument ni åkte förbi på vägen till campingen. Cyklar är en bra lösning till detta problem och man får även lite motion. Cykelställ finns i flera olika storlekar och monteringssätt som är väsentligt för att få med er cyklarna på semestern.

Cykelställ för väggmontage.

Cykelställ för väggmontage.

Cykelställ för väggmontage är det vanligaste cykelstället. Cyklarna placeras på en högre ställning och blockerar inte lyktor eller nummerplåtshållare. Cyklarna är lite svårare att få upp, men det finns även väggmonterade cykelställ med hiss för att lätt kunna få på cyklarna.

Cykelställ för chassi.

Cykelställ för chassi.

Till husvagnen finns dragbalksmonterat cykelställ, Det är simpelt att ta av men kan i vissa fall blockera öppningen av husvagnsluckan fram (finns dock nedfällbara versioner). Detta är de billigaste valet av alla överstående.

Denna information är skapad för att underlätta för er som husvagnsägare. Vincents Husbil & Husvagn, din professionella partner!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017