Köpa husbil eller husvagn?

Bra att veta

Vincents erbjuder ett stort lager med kvalitetssäkrade fordon, finansiering till köpande kunder, möjligheten att ta emot inbyte och hantering av garanti och reklamationsfrågor.

Vi är Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och vill vara det självklara valet för varje person som ska sälja eller köpa ett begagnat campingfordon. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.

Vincents följer en strukturerad och genomtänkt plan i allt ifrån första kundkontakten till avslut och uppföljningen av affären. Vi arbetar lugnt, tryggt och med fokus på öppenhet och dialog.

Varför du tryggt kan välja Vincents?

Vi vågar påstå att ingen annan handlare ger dig en lika omfattande köpinformation. Vi har kunnig personal som guidar dig rätt genom hela köpprocessen. Hos oss får gör du ett tryckt bilköp med stöd av lagar och garantier. Fritidsfordonet är varudeklarerat, vilket förklarar bilens skick.

Att vända sig till en bilhandlare som fokuserar endast på förmedling, som vi gör, ger dig som köpare ett stort utbud. Ett stort utbud ger dig möjlighet att välja ditt perfekta fordon. En handlare som har mycket fordon i eget lager och agerar återförsäljare samtidigt som det finns en förmedlingstjänst, kan ha i sin agenda att försöka påverka ditt val av fritidsfordon för att de ska gynnas så mycket som möjligt av affären. Finns det för få fordon på lager att välja mellan kan det vara lätt att lockas till ett felaktigt köp.

Vi är specialister på förmedling och begagnade fritidsfordon och har ett lager på över 100 fritidsfordon. Vi vill matcha dina önskemål med rätt husbil eller husvagn för just dig. Ingen kund är den andra lik och alla husbilar och husvagnar har olika egenskaper.

Vi förklarar begreppen, både från säljarna i vår stora säljanläggning eller här på hemsidan. Kunskap om köpet är, som vi ser det, grunden för att du ska få det som du efterfrågar och därmed bli nöjd med ditt val. När du köper ditt fordon får du med dig en leveransfilm för just ditt fritidsfordon, där vi förklarar hur fordonet fungerar. Se alla tidigare leveransfilmer på vår Youtube-kanal och få inspiration!

Största möjliga trygghet med Trygg Fritidsgaranti!

 

Trygghet

För både kunder och medarbetare!

Struktur

Lean-metoder och dagliga förbättringar är nyckeln.

Resglädje

Vi vill inspirera och göra ert reseliv enklare!

Digitalt

Vi finns var du vill, när du vill

Kundnöjdhet

Vi är långsiktiga i våra relationer