Få rätt betalt, när du säljer din husbil eller husvagn

Bra att veta

Vincents köper din husbil – snabbast och enklast!

Vill du sälja husbilen snabbt utan krångel? Då ska du välja Nordens enklaste och tryggaste inköpstjänst, hos Vincents Husbil & Husvagn. Via vår trygga inköpstjänst får du gratis värdering oavsett vad du har för fabrikat och årsmodell. Kontakta din säljare och kom överens om ett inköpspris.  Vi ombesörjer all pappershantering, ägarbyten samt lösensummor av krediter och skulder, så att du slipper tänka på allt. Dessutom slipper du ta hand om annonseringen, spekulanter, visningar på fordonet, prisförhandlingar och otrygga betalningar samt klagomål efter försäljning. Vincents är din enklaste och tryggaste husbilsinköpare.

Sälj husbilen, få rätt betalt direkt

Hos Vincents Husbil & Husvagn erbjuds du direkt ett rimligare bud för din husbil än de flesta andra husbilsinköpare kan ge dig. Detta är möjligt för att vi har fler år i branschen och når fler kunder över hela landet som väntar på att få köpa en begagnad husbil med Vincents trygga garantier. Vår erfarenhet och utvecklade expertis gör att vår husbilsvärderingstjänst är trygg nog att erbjuda dig det rimligaste priset direkt. Om du har en relativt ny husbil så har du ännu mer att tjäna på en snabb försäljning, eftersom värdet sjunker med cirka 10% inom det första året, cirka 7% det andra året och 5% de följande åren. Det betyder att marknadsvärdet kan hinna sjunka med 50 000 kr för en begagnad husbil av nyare årsmodell, om du accepterar ett bud 6 månader senare. Så, vår snabbhet som husbilsköpare, är lönsam för dig.

Finns det inköpare som jag kan sälja min husbil direkt till?

Alla som ska sälja sin husbil har samma önskan: “Jag vill sälja min husbil snabbt, men få rätt betalt”.  Äntligen kan den önskan uppfyllas, tack vare Vincents snabba inköpstjänst för husbilar som gör försäljningen enkel för dig. Du får betalt direkt så du kan satsa på nya drömmar och intressen. Vincents Husbil & Husvagn har landets enda tydliga koncept för inköp av begagnade husbilar, direkt från dig som är privat ägare. Medan många husbilshandlare endast köper in din husbil när du köper en annan, så erbjuder vi dig ett rent köp. Ett köp som vi erbjuder direkt efter att ha undersökt fordonet, till skillnad från de visningar och spekulanter som du måste hantera om du själv annonserar ut den. Våra kunder vittnar dagligen om hur komplicerade och långdragna deras försök till att själva sälja sina husbilar har varit: Spekulanter som återkommer flera gånger, och spekulanter som aldrig dyker upp. De som mejlar och ringer efter mer fakta och fler bilder, men ändå bor för långt bort för att ens komma och titta. Liksom vid försäljning av en bostad så finns det alltid de som bara kommer för nöjes och nyfikenhetens skull, och de som varken har pengar eller kreditvärdighet. Allt detta slipper du när vi köper din husbil.

 
Dessutom så kräver vi, som inköpare av husbil, INTE att ditt fordon är servat eller att eventuella defekter är reparerade. Vi köper din husbil i befintligt skick, eftersom vår teknikavdelning kvalitetssäkrar alla fordon och åtgärdar alla avgörande brister innan de säljs av oss.
 
Så, varmt välkommen till en riktig husbilsinköpare, som vet vad din husbil är värd.

Alla märken och modeller välkomnas när vi köper husbilar

Vincents Husbil & Husvagn värderar och köper in husbilar av alla märken. Här är bara några fabrikat som vi köper: Adria, Pilote, Dethleffs 2, Rapido, Kabe, Knaus, Sunlight, LMC, Hobby, Bürstner, Weinsberg, Malibu, Mc Louis, Carthago, Hymer, Frankia, Pössl, CI, Sun Living, Rimor, Carado, Laika, Volkswagen, Dreamer, Chausson, Eura Mobil, Roadcar, Swift, Ahorn, Roller Team, Morelo, Concorde, Karmann, Niessmann, Bischoff, Mobilvetta, Challenger, Clever, Globecar, Nobel Art, Polar m fl.

Enkla och snabba inköp av begagnade husbilar

Kanske tänker du ”jag vill sälja min husbil till en husbilshandlare och köpa en ny av densamme”, d v s lämna din begagnade husbil i inbyte? Glöm då inte att du alltid får mer för pengar, än du får för ditt inbyte. Så, sälj först husbilen till Vincents Husbil & Husvagn, så har du friskt kapital oavsett var du köper din nästa husbil. Det gäller i synnerhet dig som tänker köpa en ny husbil under mässan, Elmia Husbil Husvagn. Där har du ett ännu bättre förhandlingsläge med eget kapital, jämfört med att erbjuda handlaren ännu ett begagnat inbytesfordon som denne måste sälja vidare. Om handlaren dessutom är specialiserad på ett annat märke än ditt inbyte, så får du tyvärr ännu mindre betalt. Men, hos Vincents tjänst för inköp av husbilar är du lika välkommen, oavsett märke, fabrikat och modell. Här kan man även sälja sin husbil som har lån, eftersom vi alltid löser krediter och skulder när vi köper in husbilar. Kan det bli enklare att sälja en begagnad husbil?