CI

CI husbilar till salu

Ett märke med väl genomtänkta planlösningar, färgsättningar och materialval! Med sina elegant designade och moderna modeller är CI husbilar det perfekta valet för den som vill ha både stil och funktion när de reser. Med ett generöst utbud av modeller finns det alternativ för de allra flesta. Upplev camping på absolut bästa vis och låt kreativiteten föra dig till ert nästa smultronställe med en husbil från CI!

Begagnade CI

Är du ute efter en husbil från CI? Varför då inte välja en begagnad CI? Hos oss på Vincents hittar du flera begagnade husbilar från CI. Alla våra fordon går igenom marknadens hårdaste kontroller – för att du ska få ett begagnat fordon med hög kvalité!

CI husbilar till salu
Tyvärr finns det inga fordon av det här varumärket till salu just nu.

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs