Dethleffs

Dethleffs husbilar & husvagnar till salu

Dethleffs är ett av de absolut populäraste märkena genom tiderna. Med ett brett sortiment av olika modeller och planlösningar passar en Dethleffs- husvagn eller husbil den större målgruppen. Här garanteras semesterglädje och oändliga äventyr!

Begagnade husbilar från Dethleffs

Vincents i Varberg har ett brett sortiment av begagnade husbilar och husvagnar, inklusive fordon från Dethleffs. Ett begagnat fritidsfordon från Dethleffs är en utmärkt investering för dig som vill uppleva nya äventyr längs vägarna.

Med en förstklassig kundupplevelse från början till slut finns våra kunniga säljare här för dig när du behöver hjälp att hitta den perfekta husbilen eller husvagnen för dina behov. Så, varför inte besöka oss och ta en titt på vårt urval av husbilar från Dethleffs?

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta ditt drömfordon!

Dethleffs husbil husvagn till salu
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs