Frankia

Frankia husbilar till salu

Premiummärket som har lösningar för allt! Frankia erbjuder de absolut bästa lösningarna på marknaden när det gäller funktion, praktik och komfort. Med Frankia får du inte bara en bil att resa i, du får också ett hem på hjul! Här finner du gott om skåp, garderober och stuvutrymmen. Förvaringen i en Frankia är något utöver det vanliga – det finns plats för allt och lite till. Även då ingenjörerna lagt sin största vikt vid funktion har dem inte kompromissat med sin design.

Men det är inte bara det inre som imponerar – Frankia har också en slående yttre design som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet var du än kör. Det är en mycket tilltalande bil med föredömliga materialval. En husbil för den petige som söker det lilla extra. En Frankia måste upplevas!

Begagnade Frankia

Letar du efter en Frankia? Då bör du överväga att köpa en begagnad husbil från Frankia. Dessa husbilar har rönt stor popularitet de senaste åren och efterfrågan är hög! Se vilka vi har i lager idag; och kanske är det just din framtida Frankia vi har?

Frankia husbil till salu
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs