Globecar

Globecar till salu

Globecar och Pössl tillhör samma koncern och byggs i samma tyska fabrik. Bortser man från de olika träslagen och textilerna är dem i stort sett likadana. Här får man en prisvärd och genomtänkt bil som är optimerad för det mobila levnadsättet. Pössl/Globecar är Europas största plåtis-tillverkare och är dubbelt så stora som närmsta konkurrent.

Begagnade Globecars

Vem vill inte ha en plåtis från Globecar? Med dess höga komfort trots dess mindre storlek är det en perfekt husbil för er som gillar äventyr! Under de senaste åren har plåtisar rönt stor popularitet i landet.

Globecar plåtis till salu
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs