Hobby husbilar och husvagnar till salu

Ett designmedvet märke som tillverkar både husbilar och husvagnar. Ett smakfullt koordinerat färg- och materialval ger det ultimata intrycket av trygghet och trivsel. Njut av friluftslivet och låt dig hänföras av magiska platser – res med Hobby och din resa blir ultimat.

Begagnade fritidsfordon från Hobby

Hos Vincents Husbil & Husvagn älskar vi Hobby! Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av begagnade husbilar och husvagnar från Hobby, ett varumärke som är känt för att tillverka högkvalitativa och pålitliga fordon. Oavsett om du söker ett fritidsfordon för familjesemestern, så finns våra kunniga säljare här för att hjälpa dig hitta ditt drömfordon.

Vi vill göra processen att köpa ett begagnat fritidsfordon så smidig och enkel som möjlig för er. Se vilka begagnade fordon från Hobby vi har till salu eller kom och besök oss i Varberg.

För mer information, eller för att boka en visning, kontakta oss idag så hjälper vi dig. VI ser fram emot att hjälpa dig hitta din nästa husbil eller husvagn!

Hobby husbilar och husvagnar till salu

Trygg Fritidsgaranti

Garantin täcker de flesta elektriska och mekaniska komponenter i både bilen, husvagnen och bodelen. Vid skada så betalar du ingen självrisk.
Inget åldersavdrag görs.
Garantin gäller inom hela EU/EES.
Vid finansiering med Wasa Kredit får du 24 och 36 månaders garanti till mycket bättre pris.