La Strada

La Strada husbil till salu

Låt oss presentera en av marknadens absolut mest välbyggda plåtisar! Med toppkvalité och noggrannhet tillverkas dessa tyskbyggen för att tillfredsställa alla våra behov. Här är husbilen för dig som värdesätter kvalité och innovativa lösningar samt flexibiliteten av det mobila levnadsättet. Utforska världen på ett simpelt med naturen vid din sida!

Begagnade La Strada

Vem vill inte äga en plåtis? Och kanske den större frågan: vem vill inte äga en plåtis från La Strada? Hos Vincents Husbil & Husvagn i Varberg och Kalmar är La Strada populära husbilar och efterfrågan är hög. Hitta din begagnade La Strada hos oss!

La Strada husbil till salu
Tyvärr finns det inga fordon av det här varumärket till salu just nu.

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs