LMC

LMC husbilar till salu

Med en tidlös design, med ett utförande för åretruntbruk och med en gedigen konstruktion har LMC allt man kan önska. Denna tyskbyggda ingenjörskonst är tillverkad med den allra högsta graden av passion – allt för att underlätta ditt campande. Här har du ett märke som ger glädje till hela familjen!

Begagnade LMC

Hitta din nästa dröm hos oss på Vincents! Vi erbjuder endast begagnade husbilar – och LMC är en favorit bland våra kunder. Se vilka vi har i lager eller kontakta oss redan idag för ytterligare vägledning!

LMC husbilar till salu
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs