Malibu

Malibu husbil till salu

Från Carthago-gruppen har detta varumärke nu blommat upp! Malibu är ett märke som står för komfort, kvalité och smidighet. Dem tillverkar allt ifrån helintegrerade lyxhusbilar till några av marknadens absolut bästa plåtisar. Njut av det mobila livet som Malibu erbjuder och hitta era magiska smultronställen!

Begagnade Malibus

Upptäck världen med en begagnad Malibu. Vare sig du är ute efter en husbil eller plåtis erbjuder vi begagnade Malibus. Hitta din begagnade Malibu hos oss i Varberg eller Kalmar redan idag. Kör lugnt!

Malibu husbilar till salu
Tyvärr finns det inga fordon av det här varumärket till salu just nu.

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs