Pilote

Pilote husbil till salu

Låt oss presentera märket som de flesta faller pladask för! Detta fransktillverkade märke är för kunden som kräver omsorg, design och kreativitet. Här får du genomtänka ytor, hemtrevliga rum och en härlig känsla av lyx och fräschör. Med detta märke får du allt som behövs för att uppleva din drömsemester!

Begagnade Pilote

Låt vägarna föra dig framåt med en husbil från Pilote! Hos våra kunder är Pilote en favorit! Vill du hitta en begagnad husbil från Pilote? Se vilka vi har i lager och börja ditt nästa äventyr redan idag!

Pilote husbil till salu
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs