Pössl

Pössl husbil till salu

Det mest väletablerade plåtis-märket på marknaden! Här ligger fokus på friluftsliv, enkelhet och smidighet. Med en mindre yta gäller det att planera bilens nödvändigheter på bästa vis för maximal njutning och trivsel – något Pössl lagt stor vikt vid. Pössl har dessutom varit något av en trendsättare för standarden av fabriksbyggda plåtisar.

Begagnade Pössl

Ge er ut på äventyr med en begagnad husbil från Pössl! Pössl är populärt varumärke för plåtis-älskare landet runt. Med hög efterfrågan för begagnade plåtisar är Pössl en helt klar favorit. Upptäck vilka plåtisar från Pössl vi har i lager och börja ert nästa äventyr idag!

Pössl husbil till salu
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs