Rapido

Rapido husbil till salu

Varje modell av Rapido är varsamt inredd med fransk elegans och ett materialval som skapar en ombonad känsla. Likt ett konstverk ligger vikten vid de noga genomtänkta detaljerna – krokarna och förvaringen är placerad för bästa möjliga användning medan belysningen ger den alldeles magiska känslan av lyx. Den unika charmen kan inte förklaras utan måste upplevas!

Begagnad Rapido

Med Vincents Husbil & Husvagns långa erfarenhet av husbilsförmedling är du som går i köptankar i trygga händer! Med vår långa erfarenhet är vi din partner när du vill köpa en begagnad Rapido. Se vilka vi har i lager eller kontakta våra säljare för mer information!

Rapido husbil till salu
Tyvärr finns det inga fordon av det här varumärket till salu just nu.

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs