Van Tourer

Van Tourer husbil till salu

I denna plåtis slås du av moderna träslag, noggrant utvalda textiler och variationer av planlösningar som passar de flesta. Van tourer ägs av EuroCaravaning och tillverkas i Knaus fabriker. Denna plåtis kan användas när som helst och hur som helst – allt från dagliga inhandlingar till aktiva semestrar eller längre resor i Europa. Här är en underbar resekompis som tar dig med på alla möjliga äventyr!

Begagnad Van Tourer

Upptäck livet längs vägarna med en begagnad plåtis från Van Tourer! En Van Tourer är perfekt för er som har en aktiv livsstil och samtidigt leva bekvämt. Upptäck vilka begagnade plåtisar från Van Tourer vi har idag!

Van Tourer husbil till salu
Tyvärr finns det inga fordon av det här varumärket till salu just nu.

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs