Weinsberg

Weinsberg husbil till salu

Weinsberg är ett tyskbyggt märke som beskrivs med orden enkelt, klokt och smart. Med sina lätta vikter, innovativa lösningar och attraktiva priser så har dem riktat sig till den breda målgruppen. Detta märke passar allt ifrån barnfamiljen till våra äldre seniorer.

Begagnad Weinsberg

Hos Vincents Husbil & Husvagn övernattar många begagnade husbilar från Weinsberg tills de hittar en ny ägare. Kanske är just du en Weinsbergs nästa ägare? Se vilka vi har Weinsberg vi har till salu idag!

Weinsberg husbil till salu
Tyvärr finns det inga fordon av det här varumärket till salu just nu.

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs