Vincents Husbil & Husvagn - Begagnade Husbilar & Husvagnar

Jobba hos oss

Vi söker ständigt nya talanger!

Är du en positiv person med driv att utvecklas? Vincents Husbil & Husvagn söker ständigt nya talanger som vill bredda sin arbetslivserfarenhet. Alla era egenskaper tas till godo då vi väger personlighet och driv lika högt som erfarenhet. Det ger er chansen att utöka era meriter och testa på nya saker som ni aldrig testat förr!

Få chansen att jobba på ett företag som ligger längs fram i branschen. Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar i prisklass upp till ca 2 000 000 kronor. På Varberg Nord, direkt vid E6:an har vi vår nya utställningshall och verkstad på totalt ca 1440 m2 inomhus och 15 500 m2 utomhus. Företaget arbetar med professionell förmedling genom en unik ”8-stegs förmedlingsprocess”. Detta innebär att våra kunder upplever maximal trygghet och smidighet genom beprövade rutiner och klara besked.

Idag är vi ca 15 anställda varav 6 personer på heltid i verkstaden. Vi är ett företag med blandade nationaliteter och åldrar.

Jobba hos oss

Jobbansökningar:

Här läggs alla våra aktiva sökningar upp. Finns det inget som passar dig för tillfället? Ingen fara. Vi tar gärna emot ert CV och Personliga brev. Kommer en position som passar dig och din profil så kontaktar vi er.


Mekaniker Sökes
Publiceringsdatum: 2019-04-02
Slutdatum: 2019-05-25

Jobba hos oss
Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017