Vincents Husbil & Husvagn

Gasell 2017

Vincents Husbil & Husvagn tar emot trippla utmärkelser, Gasell 2017, Connect Sverige & Santander's Digitala Företag!

Gasell 2017

Förra året tog vi emot årets Gasell för snabbast växande företag. För andra året i rad, på Varbergsgalan 2017 tar vi emot Gasell 2017. Priset tilldelas av Dagens Industri.

– Jag är otroligt nöjd med att vi har lyckats så bra, vi har ett starkt team som sitter på oerhört mycket kunskap och utvecklingen går fort framåt. Att ge en känsla av trygghet är det vi värdesätter mest, inte bara till kunder som köper, men de som säljer via oss också. – Vincent Schaffler

Connect Sverige 2017

Juryns motivering:

Företagaren är en exceptionell entreprenör som arbetar med ett otroligt driv och högt satta mål samtidigt som han är medveten om vikten av struktur. Vincents Husbil & Husvagn tar hem priset för ett ambitiöst, läraktigt och ödmjukt förhållningssätt. De har redan korsat 100 miljoner i omsättning och är redo att fortsätta denna snabba utveckling!

Santanders Årets Digitala Företag 2017

Santander utser oss till Årets Digitala Företag för vår enorma insats på den digitala marknaden, deras motivering:

Företaget drivs i riktig entreprenörsanda och utvecklas med ägarens enorma drivkraft. Satsningen på de sociala medierna har resulterat i nya kunder och affärer.
Deras virtuella showroom på Facebook, med filmer på deras objekt lockar fler och fler kunder. De har dessutom två år på raken vunnit Årets Gasell hos Dagens Industri och i år även Årets Connect-företag.

Läs mer här! www.husbilhusvagn.se/

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017