Vincents Husbil & Husvagn

Nyhetsbrev för våra begagnade husbilar / husvagnar

Vincents Fritidscenter växer ytterligare

För tre år sedan började Vincent Schaffler att sälja begagnade husbilar vid sidan av den tidigare verksamheten med motorcyklar som pågått sedan år 2000. Nu satsar han helt på husbilsverksamheten i Varberg då den vuxit snabbare än förväntat och kräver allt mer tid.

Varbergsbon Vincent Schaffler är kanadensaren och affärsmannen som står bakom framgångsrika Vincents Bike Shop som han startade år 2000. Affärsidén är att sälja kundägda fordon där köparen får ta del av såväl professionell bedömning av skick som prisnivåer. För tre år sedan började han göra samma sak med begagnade husbilar och har redan hunnit bygga upp en snabbt växande verksamhet.

Nu tar Vincents Fritidscenter nästa kliv i utvecklingen av bolaget efter stora investeringar i markyta och professionell personal. För att kunna ägna all tid till den nya verksamheten överlåter han Vincents Bike Shop till några anställda och får då också tillgång till deras tidigare lokaler som gör att Fritidscenter till nästa år får än större ytor med plats för 15 begagnade husbilar inomhus och en instängslad uppställningsplats för 100 fordon precis intill E6:an vid Varberg Nord.

I år räknar vi med att sälja ca 150 fordon och nästa år siktar vi på 250.

-Vi skall bli Sveriges ledande förmedlare av begagnade husbilar säger Vincent.

Med 17 års erfarenhet av att förmedla fordon är Schaffler en veteran i branschen och har hunnit utarbeta professionella rutiner och dessutom visat på att han är en seriös aktör.

Efter 16 år i motorcykelbranschen ville jag utveckla verksamheten. Jag ville använda min erfarenhet av förmedling och när jag startade det nya företaget följde många av våra sedan tidigare nöjda kunder som ville ha husbil med. Sedan dess har det gått snabbt uppåt och det nya företaget kräver allt mer tid så det är dags att ta det här steget, säger Vincent Schaffler.

Fördelen med förmedling av fordon är att köparen får tillgång till garantier och finansiering. Det gör det även möjligt med inbyten, något som blir allt viktigare i takt med att antalet registrerade husbilar ökar.

Tyvärr har det tillkommit många oseriösa aktörer som söker fordon via privata annonser. Det är något jag absolut avråder ifrån, säger Vincent Schaffler och fortsätter, det är något som kostat en del husbilsägare både stora belopp och bekymmer. Hos oss får kunden löpande information och kan naturligtvis besöka oss och den husbil som lämnats in till försäljning. De som anlitat oss under de senaste 16 åren då vi har sysslat med förmedling vet hur seriöst vi ser på detta fantastiska alternativ till privatförsäljning.

Då nästan varje husbil är unik är det viktigt med ett stort utbud av fordon för att den som köper ska kunna finna den prisnivå, planlösning och inredning som passar.

Fritidscenter ordnar också med vinterförvaring både för de som köper och låter förmedla.

Med den nya organisationen menar sig företaget stå på säker grund inför nästa säsong då Schaffler är övertygad om att ta ytterligare marknadsandelar i en expansiv bransch.

Vincent Schaffler
Vincents i Varberg

Sveriges ledande förmedlare
Direkt tel. 0340-500 220
www.vincents.se
vincent@vincents.se

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017