Vincents Husbil & Husvagn - Begagnade Husbilar & Husvagnar

Fler kunder än någonsin!

Vincents först med virtuellt showroom, och når nu fler kunder!

Klicka på länkarna för fler nyheter & guider om husbilar och husvagnar.

Bli expert på din husbil

Bli expert på din husvagn

Nyheter

Mer om våra virtuella showroom hittar du på vår Facebook.

Vincents Husbil & Husvagn introducerar nu Vincents Virtuella Showroom: Ett unikt och eget koncept för att demonstrera begagnade husbilar och husvagnar till salu, främst för köpare i hela Norden. Det är en direktsänd live-visning av husbilar till salu, till kundernas mobil, dator eller surfplatta där de muntligen kan samtala med säljaren, begära närbilder eller mått i realtid.

– Alla som letar på internet efter begagnade husbilar vill ju se och uppleva objekten, och få svar direkt på sina frågor. Men, det kan kräva mycket tid och långa resor till olika objekt ute i landet. Så, nu kommer våra visningar till dom som söker, i stället. Avståndet är inte längre ett problem, förklarar Vincent Schaffler.

När spekulanten hittar ett intressant objekt bland företagets stora urval av begagnade husbilar, på vincents.se eller på Blocket Husbilar, så bokar de en live-visning på önskad tid. Självklart finns fordonets protokoll från auktoriserade tester och varudeklarationen, samt garantier, att läsa innan köpet.

– Konceptet med Vincents virtuella showroom ger också de privata ägare som ska sälja sina begagnade husbilar eller husvagnar betydligt fler spekulanter. Så, det är en fördel både för den som ska sälja och den som ska köpa, tillägger säljpersonalen.

En annan intressant faktor för distansförsäljningen är att alla objekt kan levereras direkt hem till köparen, av Vincents chaufförer som gärna visar funktionerna för köparen, på dennes hemadress.

Som vid all annan distansförsäljning är trovärdigheten helt avgörande. Och, det är för kundernas trygghet som företaget har en hög lägstanivå – d v s de begagnade husbilar som förmedlas via Vincents är ofta av nyare årsmodeller, eller åtminstone alltid i mycket fint skick, rekonditionerade och grundligt testade.

Vill du veta mer om hur husbilar säljes via Vincents trygga och smidiga förmedlingsmetod? Ring 0340-67 77 78.

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017