Hero Camper Sverige

Vincents är exklusiva återförsäljare för danska #HeroCamper

Sedan de första Hero Camper-vagnarna rullade in hos oss i påskas har den lättdragna teardropvagnen gjort succé vart än den visats. Nu har vi tecknat exklusivt återförsäljaravtal med den danska tillverkaren och de svenska kunderna får därför en stabil leverantör med ambition att växa till flera orter.

Hero Camper har rönt stor populäritet över hela världen, inte minst i USA och Australien, och attraherar såväl surfare, jägare och golfare såväl som andra. Både dem som inte vill ha en husbil och dem som tack vare den låga vikten vill kunna dra med sin mindre bil eller en elbil. Vi är nu ensam återförsäljare på den svenska marknaden och planerar för att komma ännu närmare kunderna.

– Vi har hela tiden haft ett flertal Hero Campers på vår anläggning i Varberg och snart finns de även i vår nya anläggning i Kalmar. I och med den expansionsplan som vi har kommer vi självklart även att ha dem i våra show rooms där vi etablerar oss framöver, säger Hannah Schaffler, försäljningschef för Vincents.

Tältare konverterar och designen attraherar

En stor andel av köparna hittills har varit inbitna tältare, som vill ha större bekvämlighet och ett mindre väderutsatt campingliv utan att det kostar så mycket.

– Man vill slippa att stå i regn och blåst när man reser tältet. Och man uppskattar köksdelen baktill samt möjligheten att få en mycket längre säsong än med tältet och konverterar därför till en Hero Camper. Produkten utvecklas hela tiden och nytt är att man integrerar gasolköket redan i tillverkningen inom kort, säger Ann Lindström som är en av Vincents säljare.

Under de senaste månaderna har vi visat upp produkten på såväl Outdoor Expo i Sundsvall, på Tjolöholm Classic Motor och på Elmia Husbil & Husvagn där besökarna kallar den äventyrarnas vagn med mycket attityd. Att den dessutom har en 120W solcell som underhåller litiumbatteriet gör att den passar utmärkt för fricamping.

Mateusz Gregus

Mateusz Gregus

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs