Vincents Husbil & Husvagn - Begagnade Husbilar & Husvagnar

Köp begagnad husbil och bli miljonär?

Jättechans att bli miljonär för alla kunder som köper begagnad husbil i augusti!

Se Vincents lagerlista här!


TRE EXTRA-FÖRMÅNER TILL ALLA KREDITKÖPARE UNDER HELA AUGUSTI!

1) Fria fukttester
2) Fria campingnätter
3) Lågränta 2,95%
eller standardränta 3,95% & 100 trisslotter.


Den första förmånen består i att kunden själv får välja räntelösning:

Låg ränta (2,95%) – eller standardränta (3,95%) och får då 100 trisslotter (gäller endast de första 15 fordon)!

– Ja, kunderna uppskattar att få välja. Somliga väljer den trygga lågräntan, medan andra väljer normalräntan och den hundrafaldiga chansen att minst vinna en miljon eller mer, berättar säljpersonalen.


Den andra förmånen är att köparen får ett fritt fukt- och gasoltest att nyttja året efter köptillfället.

– Alla våra husvagnar och husbilar till salu är ju alltid noggrant kontrollerade innan försäljningen, men för att förlänga köparnas trygghetskänsla så ingår nu även kostnadsfria fukt- och gasoltester året efter. Rädslan för gasolläckage och fuktskador kan ju orsaka en del oro för de som äger campingfordon, men våra auktoriserade tester kan helt eliminera den oron, så att alla kan njuta av campinglivet, förklarar Vincent Schaffler.


Den tredje förmånen utgörs av fria övernattningar med sitt campingfordon på Getteröns Camping i Varberg.
Erbjudandet gäller för de första 30 sålda fordon och måste utnyttjas mellan 1 Sept, 2017- 15 Juni 2018. 

– Ja, vi har ju kunder från hela Norden och vill så klart bjuda på vårt vackra Varberg och havskusten, tillägger personalen.

Även lokala kunder har uppskattat att få en övernattning på ”hemmaplan”, och nyttjat detta som en första test av det nyinköpta campingfordonet.

Den nämnda fuktkontrollen är bara en av de starkare anledningarna till att allt fler väljer att köpa genom en förmedlare, när de söker husbilar till salu av kvalitet. Vincents Husbil och Husvagn har satsat på trygghet i alla aspekter genom att ha en egen auktoriserad teknikavdelning, obligatoriska garantier, omfattande kontroller, värderingsmän som förordnats av Sveriges Handelskamrar och nästan tjugo års erfarenhet av fordonsförmedling. Sammantaget har detta gjort dem till Sveriges ledande förmedlare med ett stort och brett urval begagnade husbilar till salu, varav flera är i nyskick och alla objekt kan ses på Blocket Husbilar & Husvagnar samt på Vincents.se.

 

Jättechans att bli miljonär för alla som köper begagnade husbilar under Augusti!

Stort utbud av husbilar
Vincents stora utbud av kvalitativa begagnade husvagnar och husbilar till salu kan ses på vincent.se eller på Blocket husbilar och på Blocket husvagnar.

­– Hos oss är alla kunder alltid vinnare, men det vore ju jätteroligt om många skrapar fram extra stora vinster, och får njuta ännu mer av husbilslivet. Visst blir man ju också lite nyfiken på vad våra härliga kunder skulle göra om de faktiskt vann en storvinst, hälsar personalen.

På fasaden till företagets moderna anläggning står ”Här börjar drömmen”, men denna kampanj berör faktiskt hela tre drömmar: Den hundrafaldiga drömchansen till trissmiljoner plus möjligheten att uppfylla sin dröm om en nästan ny husbil via finansiering genom Santander Consumer Bank. Och, man eliminerar dessutom mardrömmen om kostsamma fuktskador och gasolrisker, som kan oroa många som köper begagnade husbilar helt privat, utan garantier.

Köp eller sälja begagnade husbilar hos Vincents!

Vincents Husbil & Husvagn är landets ledande förmedlare av begagnade fritidsfordon, med säljande och köpande kunder över hela norden. Leveranser och hämtningar sker med ett eget lag chaufförer, och de spekulanter som befinner sig på långa avstånd erbjuds direktsända live-visningar av objekten. Företaget har, sedan början av millenniet, utvecklat en egen metod för att ge maximal trygghet och smidighet för både köpare och säljare.

Vill du veta mer om hur husbilar säljes via Vincents trygga och smidiga förmedlingsmetod? Ring 0340-67 77 78.

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017