Vincents Husbil & Husvagn - Begagnade Husbilar & Husvagnar

Vincents först med virtuellt showroom för husbilar & husvagnar

Nu kan du köpa husbil eller husvagn via surfplattan, smartphone eller PC!

Köpa husbil har aldrig varit enklare!

Klicka på länkarna för fler nyheter & guider om husbilar och husvagnar.

Bli expert på din husbil

Bli expert på din husvagn

Nyheter

Vincents först med virtuellt showroom, och når nu fler kunder!

Vincents Husbil & Husvagn introducerar nu Vincents Virtuella Showroom: Ett unikt och eget koncept för att demonstrera för kunder som skall köpa husbil eller husvagn, främst inom hela Norden. Det är en direktsänd live-visning av husbilar till salu, i kundernas mobil, dator eller surfplatta där de muntligen kan samtala med säljaren, begära närbilder eller mått.

– Den som ska köpa begagnad husbil vill ju uppleva, se detaljer och få svar direkt, men det kan kräva mycket tid och långa resor till olika objekt. Så, nu kommer våra visningar i stället till den som vill köpa husbil. Avståndet är inte längre ett problem, förklarar säljpersonalen.

När du som ska köpa husbil hittar ett intressant campingfordon på Blocket Husbilar & Husvagn, eller vincents.se så bokar de live-visning på önskad tid. Självklart finns fordonets protokoll från tester och varudeklaration, samt garantier, att läsa innan köpet.

När en husbil säljes på distans så kan köparna även få den hemlevererad, av Vincents chaufförer, som gärna visar funktionerna.

Konceptet ger också den som ska sälja sin husbil, eller husvagn betydligt fler spekulanter, så sälj husvagn eller sälj husbil via Vincents Virtuella Showroom.

Vill du veta mer om hur husbilar säljes via Vincents trygga och smidiga förmedlingsmetod? Ring 0340-67 77 78.

Vincents först med virtuellt showroom för husbilar och husvagnar

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017