Vincents Husbil & Husvagn

Ny Säljare Sökes!

Vi söker dig som brinner för service och kundbemötande!

Har du viljan att lära, motivationen att lyckas och är sugen på att prova på något du aldrig gjort förr? Då är det dig vi söker!! Erfarenhet och kunskap får du på plats, vi värdesätter din personlighet och ser därför alla profiler som intressanta kandidater.

Om oss

Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar. Företaget har valt att satsa på professionell förmedling genom en unik ”8-stegs förmedlingsprocess”. Detta innebär att våra kunder upplever maximal trygghet och smidighet genom beprövade rutiner och klara besked.

Personalen är vår allra största tillgång. Vårt gemensamma engagemang och strävan efter 100% nöjda kunder och trygga affärer är en stor del av Vincents enorma framgång.

Husbilar har sin säsong under sommarhalvåret och vi ska nu tillsätta ett säljteam på 4 personer som kommer vara med oss på en spännande resa under perioden april-oktober.

Vi är idag ca 10 anställda under hela året och totalt ca 20 anställda under säsong.

Om dig

Din huvudsakliga arbetsuppgift innebär att du tar emot kunder och driver självständigt försäljningen av husbilar. I din roll som säljare är det avgörande att kunna göra en relevant behovsanalys och snabbt skapa en relation med kunden. Du guidar din kund genom våra objekt, är med på provkörningar, lämnar offerter, erbjuder finansieringslösningar samt är med vid utleverans när affären är klar.

Som säljare arbetar du också med proaktiv kundkontakt med såväl nya som befintliga kunder. Du sätter upp en kravspecifikation och tar fram en offert utifrån kundens behov och jobbar sen vidare med uppföljning och bearbetning av dessa kunderna.

Mycket i ditt jobb sker också via mail och telefon vilket innebär att du bör vara snabb vid tangentbordet och gilla att arbeta med telefonen som redskap.

Under högsäsongen har vi hög belastning på samtliga avdelningar pga hög efterfrågan, stort kundflöde och många affärer. Bästa tänkbara service och ett glatt humör genomsyrar vårt säljteam och detta är viktiga egenskaper att behålla även under stress.

Du får en grundläggande utbildning av våra objekt, företaget samt en unik säljutbildning i ”Vincents Sales academy”. Hela utbildningen genomförs på plats och sedan följer ständig uppföljning och stöttning med hjälp av din teamcoach.

Vi söker dig som brinner för service och kundbemötande!

Vi ser att du som söker har en god social förmåga, stort eget driv, är öppensinnad och har en positiv attityd. Du ska kunna förstå och analysera kundens behov, vara effektiv, noggrann och stresstålig. Du är bra på att samarbeta och bidrar till en god arbetsmiljö samt är välorganiserad och trivs med att jobba efter utsatta mål.

Vi erbjuder ett spännande jobb i en fartfylld miljö! Du får en arbetslivserfarenhet som är högt meriterande och du får möjligheten att lära dig massa nya saker genom att utvecklas tillsammans med oss. Du får dessutom chansen att vara kreativ och bli en del av ett motiverat och passionerat team.

Tidigare säljerfarenhet samt ett intresse av husbilar och husvagnar är meriterande för rollen, dock inget krav.

Tjänsten är en projektanställning från april-oktober och du kommer arbeta både vardagar och helger. Arbetstiderna är 10-18 på vardagar och 10-14 på lördagar.

Intervjuer sker löpande.

Tillträde: 7 mars

Lön: rörlig lön + provision

Anställningsform: Heltid 100%, projektanställning

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017