Vincents Husbil & Husvagn

Nyhetsbrev för våra begagnade motorcyklar

Från Varberg till Kållered

Vincents Bike Shop tar nästa kliv

Varbergsbaserade Vincents Bike Shop, som startades år 2000 med begagnade motorcyklar, utvecklas nu då ägaren lägger fullt fokus på husbilar i Varberg. MC försäljningen flyttas till nya lokaler i Kållered då nya ägare tar över. De nya ägarna har sedan länge varit anställda och framgångsrikt sålt och förmedlat begagnade motorcyklar i Varberg. Nu ser både grundaren och kanadensaren Vincent Schaffler och de nya ägarna fram emot en spännande framtid.

När verksamheten startade kom bolaget snabbt att förknippas med förmedling av begagnade motorcyklar, något som var ovanligt då. Verksamheten växte snabbt och företaget blev en ledande aktör i södra Sverige.

Jag ville använda min erfarenhet av affärer från Kanada och ville skapa något här i Sverige.

Verksamheten utvecklades bättre än jag kunde förvänta mig. Det var roligt att få erkännandet från kunderna, för trots allt är det basen i all affärsverksamhet, säger Vincent Schaffler.

Tre tidigare anställda tar nu över verksamheten men kommer att fortsätta i samma anda. Eftersom lokalerna i Varberg nu tas i anspråk av Schafflers utvecklade satsning på husbilar så flyttas MC butiken till Kållered, granne med den verkstad de sedan länge samarbetat med som en av Vincents Service center filialer så en del kunder kommer säkert att hitta till den nya adressen direkt.

Vi är inte oroliga att kunderna inte ska följa med oss, eftersom vi till stor del är samma personal som tidigare. Vi ska fortsätta med samma positiva anda som präglat kundbemötandet sedan starten.

I samband med flytten byter företaget namn från Vincents Bike shop till 1903 Bike Shop.

Vi kommer att göra allt för att kunderna ska känna sig välkomna också i den nya lokalen, säger Henrik.

Utöver begagnade motorcyklar erbjuder den nya butiken även ett brett utbud av såväl tillbehör som kläder.

Vincents Bike Shop är en stor aktör i branschen och omsatte förra året 89 miljoner på försäljning av begagnade motorcyklar och husbilar.

 

Här hittar du vägbeskrivning till vart MC butiken landar

Vincent Schaffler
Vincents Bike Shop i Varberg
www.vincents.se
vincent@vincents.se
Dir. Tel 0340-500 220

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017