Vincents Husbil & Husvagn

Nyhetsbrev för Vincents Bike Shop & Fritidscenter

Expansiva Vincents Fritidscenter bygger vidare

Varbergsbon Vincent Schaffler som år 2000 startade Vincents Bike Shop och för tre år sedan Vincents Husbil & Husvagn tar nu ytterligare steg i sitt företagsbyggande. Den framgångsrika motorcykelfirman säljs till några av de anställda medan Schaffler lägger fullt fokus på begagnad husvagn & husbilsförmedling.

Kanadensaren Vincent Schaffler har verkligen lyckats bygga upp något sedan han kom till Sverige 1998. Med idogt arbete och långa arbetsdagar blev hans idé om att sälja kunders motorcyklar ett seriöst alternativ till privatförsäljningar. Med femton års erfarenhet tog han för tre år sedan idén vidare till begagnade husvagn & husbilar och redan nu är Vincents Husbil & Husvagn en etablerad aktör i branschen.

Ingen har kunnat undgå det ökade intresset för husbilar. Bara i år har nyförsäljningen ökat med 54% under 2016. Vincent har därför bestämt sig för att lägga fullt fokus på förmedlingen av begagnade husbilar och då behövs större ytor och lokaler. MC försäljningen kommer att flytta till Kållered då nya ägare, tillika tidigare anställda, driver verksamheten vidare.

Det känns helt rätt – både för mig och för mina anställda som nu tar över MC försäljningen. Husbilsförsäljningen flyttar in i vår nybyggda lokal där vi kommer att ha plats för 15 husbilar inomhus. Dessutom har vi en instängslad uppställningsplats för 100 fordon precis intill E6:an vid Varberg Nord. I år räknar vi med att sälja ca 150 fordon och nästa år siktar vi på 250. Vi skall bli Sveriges ledande förmedlare av husbilar, säger Vincent.

Vincents Husbil & Husvagn förmedlar begagnade husbilar och fördelen är att köparen får tillgång till såväl garantier som finansiering. Det gör det även möjligt med inbyten, något som blir allt viktigare i takt med att antalet registrerade husbilar ökar.

Tyvärr har det tillkommit många oseriösa aktörer som söker husbil & husvagn via privata annonser. Det är något jag absolut avråder ifrån, säger Vincent Schaffler och fortsätter, det är något som kostat en del husbilsägare både stora belopp och bekymmer. Hos oss får kunden löpande information och kan naturligtvis besöka oss och den husbil  eller husvagn som lämnats in till försäljning.

Då nästan varje husbil och husvagn är unik är det viktigt med ett stort utbud av fordon för att den som köper ska kunna finna den prisnivå, planlösning och inredning som passar. Utbudet är redan nu imponerande och branschen växer så det knakar.

Vincents ordnar också med vinterförvaring både för de som köper och låter förmedla. Vincents har 15 000 kvadratmeter till förfogande och det räcker vad de kan bedöma inför nästa säsong.

Vincent Schaffler
Vincents Husbil & Husvagn i Varberg
Sveriges ledande förmedlare
Direkt tel. 0340-500 220
www.vincents.se
vincent@vincents.se

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017