Vincents Husbil & Husvagn

Polar Kick-Off 9-10 Mars

Gratis förtält till ett värde av 40,900 Kr och riktigt låga räntor!

9 & 10 mars är du välkommen till vår Polar Kick-off, ta del av specialerbjudanden så som gratis förtält och räntor lägre än någonsin!

Den 9-10 mars är ni hjärtligt välkomna till Vincents på vår Kick-Off vi har tillsammans med Polar.

Här kommer vi visa upp Polars nya husvagnar som står på plats i butiken. Ta del av rabatter och specialerbjudanden på till exempel förtält!

Om ni köper en ny Polar husvagn så skickar vi med ett förtält till ett värde av upp till 40,900 kr HELT GRATIS!
Kolla våra nya Polar husvagnar >>

Äger ni en Polar husvagn kan vi även göra ett garanti-fukttest för endast 395 kr! (ord. pris: 795 kr)

Tipspromenad med grymma priser, fika, kaffe och godis till barnen som Polarbjörnen delar ut är bara några få saker som ni kan förvänta er under vårt evenemang!

HITTA HIT!

Polar Kick-Off 9-10 Mars

Polar Husvagn

En inspirerande film om Polar's husvagnstillverkning.

Stolta Återförsäljare

Med stor noggrannhet, precision och stolthet bygger Polar husvagnar i norrländska orten Dorotea. Klimatet i Sverige är ibland tufft och Polars husvagnar är byggda för att tåla det mesta, både i form av väder och långvarig användning.

Alla vagnar genomgår en lång rad olika tester för att säkerställa de höga kvalitetskraven som ställs på varje vagn. Polar står för hög kvalitét och det är just därför som vi på Vincents är så stolta över vårt samarbete och det faktum att vi numera är återförsäljare för just Polar.

Polar som började tillverka husvagnar 1964 är Sveriges mest sålda husvagn. Ett klart bevis på deras kvalitét och hållbarhet är ju att hela 80 % av alla genom tiderna tillverkade Polarvagnar fortfarande rullar idag!

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017