Vincents Husbil & Husvagn - Begagnade Husbilar & Husvagnar

Polar 2019

Polar husvagnar står för allt våra kunder önskar

Polar - Made in Norrland

Du kan enkelt hitta alla våra Polarvagnar genom att följa länken och söka på ”Polar” högst upp i annonspanelen.

Lager – Husvagnar

Polar 2019
Polar 2019


Polar Customized, skapa en husvagn just så som du vill ha den. Alla tillval och all utrustning är tillgänglig. Välj bland flera olika träpaneler, textiler m.m. Utsidan av vagnen har fått sin blåa färg utbytt mot en grym svart.
Läs mer om: Polar – Customized
Kontakta oss

Polar 2019
Polar 2019
Polar 2019


Polar Selected är fullutrustade vagnar där alla tillval är upplåsta. Här kommer även extra sköna madrasser, större kyl och bättre ljud- & ljusanläggning med.
Läs mer om: Polar – Selected
Kontakta oss

Polar 2019
Polar 2019
Polar 2019


Polar Original är grundmodellerna för Polarvagnarna. Redan i detta steget har Polar topputrustat vagnen, något som är tillval hos andra.
Lär mer om: Polar – Original
Kontakta oss

Polar 2019
Polar 2019

Byggda för svenska vägar, värderingar och väder, så en europaresa är "rena semestern".

De nya husvagnarna från norrländska Polar är det perfekta komplementet till Vincents stora begagnatutbud:

– Polars kvalitet är ju välbekant för alla husvagnsägare, och det är Sveriges mest sålda husvagn. Åttio procent av alla polarvagnar som någonsin tillverkats sedan 1964 är fortfarande i trafik. Det är en svindlande tanke som säger nåt om hållbarheten, och hur väl Polar lyckas möta svenskarnas krav och önskemål, säger Vincent Schaffler.

Vincents är redan etablerat som en av Västsveriges ledande begagnatsäljare av moderna husbilar och husvagnar, och när de nu även erbjuder nya Polarvagnar så tilltalar de alla husvagnskunder.

Är du sugen på en ny Polarvagn? Kontakta en av våra säljare så kan vi beställa en husvagn som du får designa helt själv!

Du kan även kolla in vårt lager, vi har ett brett lager av begagnade kvalitetsvagnar.

Prisad utvecklingsförmåga.

En annan gemensam egenskap för Vincents och Polar, är de båda företagens drivkraft och förmåga att utvecklas.

– Vi har för andra året i rad tilldelats utmärkelsen Årets Gasell, av Dagens Industri. Dessutom utsågs vi till Årets Connectföretag, och Santander Bank har utsåg oss till Årets Digitala Återförsäljare. Bakom varje erkännande ligger vårt stora arbete, men det bästa för kunderna är ju att vi alltid måste ta ännu mer ansvar för att upprätthålla vår position, berättar Vincent Schaffler.

Tuffa tester och personlig anpassning.

Polars husvagnar byggs ända uppe i Dorotea, i Lapplands landskap och Västerbottens län, där de utvecklas och testas under mycket tuffa förhållanden, som få andra fabrikat kan tävla mot.

Polar Customized är en modellserie som ger kunden möjlighet att välja planlösning och inredning, vilket är ett utmärkt exempel på Polars goda marknadsanpassning och innovationstänkande. Just denna modell kommer att finnas hos Vincents:

– Ja, alla människor har ju personliga behov och sätt att använda sitt fritidsfordon, så den flexibla lösningen passar verkligen vår breda kundgrupp. Tänk att redan vid beställningen kunna bestämma rumsplanering, material och utrustning, understryker Vincent Schaffler.

Hantverk från Norrland.

Hantverk från Norrland.

Hantverksmässig montering och snickeri.

Att en privat köpare överhuvudtaget kan få en personligt anpassad interiör är naturligtvis unikt, och förklaringen ligger i att snickeri och montering sker hantverksmässigt, i Sverige. Där sätter fabriken sådan heder i arbetet att företaget utlovar sju års täthetsgaranti.

Det finns många gemensamma nämnare mellan Vincents och Polar, som till exempel den medvetna satsningen på trygghet. Alla begagnade husbilar och husvagnar som lämnas in till Vincents för försäljning genomgår branschens mest omfattande internkontroll, på nästan tvåhundra punkter. Teknikavdelningen sammanställer testresultaten i varudeklarationens protokoll, som ligger väl synligt i alla fordon så att kunderna ska få full kunskap om varan.

Polar Customized.

Polar Customized.

Nya vagnar med nya egenskaper.

Varje ny Polarvagn är full av små och stora nyheter, som t ex att alla vagnar kan beställas med en längre lastlucka, för bl a utemöbler. Som standard i alla vagnar lägger Polar nu tre effektiva värmeslingor i alla golv, kopplad till en egen cirkulationspump, som enkelt kan slås på/av vid kontrollpanelen. Dessutom vägs varje enskild vagn, för att få intyg på dess rätta vikt i stället för att skriva modellseriens schablonvikt. Särskilt uppskattat är det nya extra värmeelementet och upphängningen för effektiv skotorkning, i instegsgarderoben. Polar har även tagit bort alla knappar på soffdynorna, för att få en slätare och förbättrad ergonomi, medan sittytan har blivit längre och sittställningen mer tillbakalutad. Inredningens LED-belysning och vridhandtagen på dörrar och luckor har också förnyats. Så, det är ingen tvekan om att varje nytillverkad polarvagn verkligen är en förbättrad version, trots att den förra redan var älskad.

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017