Vincents Husbil & Husvagn - Begagnade Husbilar & Husvagnar

Sälj ditt fordon till Vincents!

Det enklaste sättet att sälja din husbil eller husvagn och få betalt direkt!

Sälj ditt fordon till Vincents!

Vincents direktinköp är Sveriges snabbaste och tryggaste koncept för dig som vill sälja husbilen eller husvagnen. Du behöver bara fylla i uppgifterna så får du en kostnadsfri värdering, baserad på marknadsvärdet och efterfrågan. Om du finner värdet korrekt och lockande, så är du varmt välkommen till vår inköpskontroll, och direkt därefter köper vi din husbil eller husvagn till överenskommet pris, och med snabb utbetalning.

Är du intresserad av att sälja husbilen till Vincents, ring till en av våra säljare –> KONTAKT

Du slipper krångel

Genom att sälja din husbil direkt till Vincents så slipper du annonsera, hålla upprepade visningar för mer eller mindre seriösa intressenter, prisförhandla med många okända parter, svara på tröttsamma frågor via telefon och mejl och vänta på att eventuellt få betalt. Vincents Direktinköp löser allt på en gång, och du kan genast använda det tidigare låsta kapitalet till dina nya behov och drömmar.

Vi löser allt

Vi köper din husbil eller husvagn även om den är finansierad, och löser krediterna i samma stund. Du behöver inte heller investera i dyr och tidsfördröjande service, reparation eller rekonditionering, innan försäljningen. Du kan sälja din husbil eller husvagn i befintligt skick till oss, till ett pris som tar hänsyn till de eventuella servicebehov som vår teknikavdelning bedömer att fordonet är i behov av. Våra teknikers kompetens och värderingsexperters erfarenhet garanterar dig en korrekt prissättning, baserat på ditt fordons ålder, skick, fabrikat, utrustning, miltal, modellens efterfrågan och andra faktiska egenskaper.

Trygghet och smidighet

Vincents har hjälpt fordonsägare att sälja, köpa och byta sina fritidsfordon i snart tjugo år, och vi är idag landets ledande förmedlare av husbilar och husvagnar. Smidighet och trygghet är våra beständiga ledord, och du upplever dessa oavsett om du kommer för att sälja eller köpa. Så, bara genom att fylla i uppgifterna för den kostnadsfria värderingen så har du redan tagit halva steget mot att snart ha pengarna i din hand. Du har alltid frihet att avböja eller tacka ja till det erbjudna priset, på samma sätt som vi förbehåller oss rätten att tacka nej om din husbil eller husvagn avviker väsentligt från beskrivningen. Vi tror alltså på ömsesidig ärlighet och fullständig kundnöjdhet, vilket har lett till att många kunder troget återkommer under sina långa husbilsliv, för att sälja eller köpa sina husbilar och husvagnar.

Sälja hus på hjul själv är komplicerat

Att sälja sin husbil själv på den privata marknaden är oftast mer komplicerat än man anar. Som säljande husbilsägare måste du nå väldigt många intressenter, för att få det bud du själv hoppas på. Det betyder att dina spekulanter uppstår i alla landsändar, och de åker såklart inte många mil utan att först ha fått svar på hundratals tekniska frågor, och extra bilder som visar efterfrågade detaljer. Ofta krävs också ett inbyte och finansiering.

Att sälja ett hus kräver ju en mäklare, och affären blir ju inte mindre komplicerad när huset dessutom är integrerad med en bil som ska uppfylla köparens drömmar ute på kontinentens vägar. Så, för att göra det ännu enklare för dig att sälja din husbil eller husvagn, är vi inte bara din mäklare utan även din köpare, om du önskar.

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017