Om oss och vår verksamhet - Vincents Husbil & Husvagn

Om oss

Vincents Husbil & Husvagn i Varberg

Redan som tioåring startade kanadensaren Vincent Schaffler sitt företagande, genom att köpa en högtryckstvätt som han gjorde rent busshållplatser med, i hemstaden Edmonton i Kanada. När han på nittiotalet läste ekonomi och affärsjuridik vid universitetet, erbjöds han plats som utbytesstudent i det okända landet Sverige, där han mötte sin blivande fru.

Snart slog han samman sina två största intressen; motorcyklar och entreprenörskap, och startaade 2002 Vincents BikeShop i nya hemstaden Varberg. Konceptet grundades med att importera välskötta, begagnade motorcyklar från Tyskland. Verksamheten vann snabbt kundernas förtroende, och snart även med förmedlingsuppdrag från mc-ägare, som ville ha hjälp med att sälja sin fordon.

Med åren utvecklades just fordonsförmedlingen med trygghet och smidighet i fokus. 2014 öppnades en avdelning för husbilar. Året därefter byggdes den nya moderna anläggningen på Gunnestorpsvägen, intill E6:an (avfart 55; Varberg Nord) – ett läge som är lätt att hitta till och väl synligt för de 30.000 fordon som passerar dagligen.

2016 tog Vincent beslutet att sälja avdelningen för motorcyklarna och istället fokusera helt på förmedling av husbilar och husvagnar.

Idag är Vincents Husbil & Husvagn landets ledande husbils- och husvagnsförmedling.