Vincents Husbil & Husvagn - Begagnade Husbilar & Husvagnar

Om oss

Mål & Värdeord

Gör rätt – hela vägen!
Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents. Vincents arbetar utefter följande värdeord:

Struktur
Vincents följer en strukturerad och genomtänkt plan i allt ifrån första kundkontakten till avslut och uppföljningen av affären. Vi arbetar lugnt, tryggt och med fokus på öppenhet och dialog.

Trygghet
För Vincents är kundens trygghet otroligt viktig. Tryggheten ligger i transparensen och informationen, det korrekta och vänliga bemötandet, omtanken och det omfattande ”trygghetspaketet” i form av garantier, försäkringar, inspektion och prisinformation.

Förtroende
Förtroendet är ingenting man köper, det förtjänar man genom hårt arbete under lång tid. Positiva omdömen från nöjda kunder, att alltid gå den extra milen, det extra telefonsamtalet och mejlet som bekräftar att allt har fungerat klanderfritt – de små detaljerna som gör skillnad!

Expertis
Kunskapen handlar om att veta vad som gäller i varje enskilt fall. Att våga vara ärlig och påtala när saker inte står rätt till, att stå på kundens sida och visa en uppriktig vilja att göra det bästa för att affären ska gå i lås med nöjda parter på båda sidorna.

Smidighet
Vincents affärer genomsyras alltid av ett positiv tonläge och en allt-går-att-lösa-attityd. Vincents är ett serviceföretag, som förmedlar fordon mot provision. Framgången beror på att vi ombesörjer våra kunders intressen och gör det möjligt att genomföra smidig försäljning och trygga köp.

Glädje
En stor del av Vincents framgång är medarbetarnöjdhet då en grundförutsättning för att få nöjda kunder är att ha medarbetare som trivs med sitt jobb och på sin arbetsplats. En kedja är som bekant aldrig starkare än sin svagaste länk, och det är när det sammansvetsade teamet arbetar mot ett och samma mål som hela värdekedjan blir solid och stark. Att arbeta på Vincents ska göra att medarbetaren känner stolthet, glädje och engagemang. Vi har en otrolig teamkänsla med stor lyhördhet för åsikter och idéer som lyfter människor och ger självförtroende. Här finns utrymme för personlig utveckling och Vincents utbildar personalen i allt från tekniska detaljer till att kommunicera; säljarbete och kundbemötande.

Om oss

Hur kom vi dit vi är idag?

Redan som tioåring startade kanadensaren Vincent Schaffler sitt företagande, genom att köpa en högtryckstvätt som han gjorde rent busshållplatser med, i hemstaden Edmonton i Kanada. När han på nittiotalet läste ekonomi och affärsjuridik vid universitetet, erbjöds han plats som utbytesstudent i det okända landet Sverige, där han mötte sin blivande fru.

Snart slog han samman sina två största intressen; motorcyklar och entreprenörskap, och startade 2002 Vincents BikeShop i nya hemstaden Varberg. Konceptet grundades med att importera välskötta, begagnade motorcyklar från Tyskland. Verksamheten vann snabbt kundernas förtroende, och snart även med fordonsförmedling åt mc-ägare, som ville ha hjälp med att sälja sin fordon.

Med åren utvecklades just fordonsförmedling med trygghet och smidighet i fokus. 2014 öppnades en avdelning för husbilar. Året därefter byggdes den nya moderna anläggningen på Gunnestorpsvägen, intill E6:an (avfart 55; Varberg Nord) – ett läge som är lätt att hitta till och väl synligt för de 30.000 fordon som passerar dagligen.

2016 tog Vincent beslutet att sälja avdelningen för motorcyklarna och istället fokusera helt på fordonsförmedling av husbilar och husvagnar.

Idag är Vincents Husbil & Husvagn landets ledande husbils- och husvagnsförmedling.

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017