Vincents Husbil & Husvagn

Om oss

Mål & Värdeord

Gör rätt – hela vägen!
Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents. Vincents arbetar utefter följande värdeord:

Struktur
Vincents följer en strukturerad och genomtänkt plan i allt ifrån första kundkontakten till avslut och uppföljningen av affären. Vi arbetar lugnt, tryggt och med fokus på öppenhet och dialog.

Trygghet
För Vincents är kundens trygghet otroligt viktig. Tryggheten ligger i transparensen och informationen, det korrekta och vänliga bemötandet, omtanken och det omfattande ”trygghetspaketet” i form av garantier, försäkringar, inspektion och prisinformation.

Förtroende
Förtroendet är ingenting man köper, det förtjänar man genom hårt arbete under lång tid. Positiva omdömen från nöjda kunder, att alltid gå den extra milen, det extra telefonsamtalet och mejlet som bekräftar att allt har fungerat klanderfritt – de små detaljerna som gör skillnad!

Expertis
Kunskapen handlar om att veta vad som gäller i varje enskilt fall. Att våga vara ärlig och påtala när saker inte står rätt till, att stå på kundens sida och visa en uppriktig vilja att göra det bästa för att affären ska gå i lås med nöjda parter på båda sidorna.

 

Smidighet
Vincents affärer genomsyras alltid av ett positiv tonläge och en allt-går-att-lösa-attityd. Vincents är ett serviceföretag, som förmedlar fordon mot provision. Framgången beror på att vi ombesörjer våra kunders intressen och gör det möjligt att genomföra smidig försäljning och trygga köp.

Glädje
En stor del av Vincents framgång är medarbetarnöjdhet då en grundförutsättning för att få nöjda kunder är att ha medarbetare som trivs med sitt jobb och på sin arbetsplats. En kedja är som bekant aldrig starkare än sin svagaste länk, och det är när det sammansvetsade teamet arbetar mot ett och samma mål som hela värdekedjan blir solid och stark. Att arbeta på Vincents ska göra att medarbetaren känner stolthet, glädje och engagemang. Vi har en otrolig teamkänsla med stor lyhördhet för åsikter och idéer som lyfter människor och ger självförtroende. Här finns utrymme för personlig utveckling och Vincents utbildar personalen i allt från tekniska detaljer till att kommunicera; säljarbete och kundbemötande.

Om oss


Succékampanjen Fortsätter!

0% RÄNTA - 0% AMORTERING

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Läs Mer