Nu har HeroCamper rullat in hos Vincents

Vincents Press & Media, Nyheter

– De är riktigt tuffa och superinnovativa vagnar för äventyrare och ett nytt kapitel i vår resa, säger Vincent Schaffler om att företaget nu har blivit produktens Sverige-återförsäljare. När vi nu tecknat avtal med danska tillverkaren för HeroCamper om att erbjuda deras produkter till hela den svenska marknaden innebär det att vi kan möta den efterfrågan som finns från ett helt nytt kundsegment.

HeroCamper har låg vikt, har stora hjul som gör den lätt att dra även off road, genomtänkt i varje detalj för smarta lösningar för aktivt och gott liv. Baktill finns ett läckert kök som kan byggas över med vädertält. Inuti göms en dubbelsäng och massor av förvaring. En markis fälls lätt ut och man har en dubbelt så stor yta att kura under. Med en SkyBox på taket får man två sovplatser till. Det är en verkligt robust teardrop-camper, perfekt att dra även efter elbilar som Tesla eller Porsche Taycan såväl som efter en fyrhjulsdriven SUV såväl som en mindre bil.

– En av våra säljare har en Tesla och är överlycklig över vad HeroCamper’n erbjuder vad gäller kvalitet och funktionalitet. Mycket passar som hand i handsken också med elbil, för den som vill ut på äventyr, säger Vincent.

Idag på morgonen levererades de fyra första till ett regnigt, påsk-Varberg, så de finns att se när Vincents i helgen har extraöppet för att visa sitt stora utbud av husvagnar och husbilar som nu finns via förmedling. Våra olika målgrupper är såväl barnfamiljer, säsongscampare, seniorer som vill ta husbilen till Spanien och surfare som söker en perfekt ”plåtis”. Med nya HeroCamper har vi också det som efterfrågas av äventyraren, vildmarksfiskaren eller den som kanske bara vill ha en smidig övernattning hemma hos svärföräldrarna.

I påskhelgen har Vincents öppet fredag – måndag mellan kl 10 och kl 14, serverar påskfika och låter barnen gå på äggjakt, tävlingar och har alla fritidsfordon både i säljhallen och på fordonsgården öppna för att kika in i. Ett flertal vagnar är också stylade med snygg inredning genom nya samarbeten med inredningsbutiker.   Även HeroCamper’s har fått komma in i säljhallen nu och är du nyfiken på dem så – KOM!

FÖR MER INFO & PRESSBILDER
Vincent Schaffler, VD,  vincent@vincents.se

Om HeroCamper​

HeroCamper is a Danish company supplying the outdoor living segment with Scandinavian designs. We are best known for our teardrop trailers, also known as Hero Campers. Our rugged Hero Ranger and sporty Hero Traveller are both perfect places to start your next outdoor adventure. The Hero Campers are designed with comfort and ease of use in mind. This makes them ideal for a quick getaway, a weekend of sports, a fishing trip, or simply just a spontanous outdoor travel. The head office is located in Esbjerg, Denmark from where they distribute their products through a dealer network of +150 dealers in more than 20 countries in Europe, Asia, Australia, New Zealand and USA. HeroCamper’s vision is to provide the perfect settings for your next outdoor adventure. And our mission is to be your preferred supplier of innovative outdoor products of high quality. www.herocampers.se

Martina Sandström

Martina Sandström

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs