Trygg försäljning av din husvagn via förmedling

Tryggt, smidigt & säkert!

Vincents Husbil och Husvagn är Sveriges största och mest erfarna förmedlare av husbilar och husvagnar. Vi erbjuder ett stort lager med kvalitetssäkrade fordon, finansiering till köpande kunder, möjligheten att ta emot inbyte och hantering av garanti och reklamationsfrågor.

Vi är specialister på förmedling och begagnade fritidsfordon och vill vara det självklara valet för varje person som ska sälja eller köpa.  Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents. Vincents följer en strukturerad och genomtänkt plan i allt ifrån första kundkontakten till avslut och uppföljningen av affären. Vi arbetar lugnt, tryggt och med fokus på öppenhet och dialog.

Vill du att vi förmedlar din husvagn?

Vincents är den opartiska länken mellan köpare och säljare av fritidsfordon. När du förmedlar din husvagn via oss kan båda köpare och säljare känna sig trygga. Fyll i vårt förmedlingsformulär nedan så kontaktar vi dig !

010-4992442

Varberg