Vincents Husbil & Husvagn - Begagnade Husbilar & Husvagnar

Tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att lättare kunna hitta en köpare till ditt fordon som vi förmedlar


All marknadsföring sker via speciellt utvald målgrupp med ett intresse för just den typen av fordon som du vill att vi förmedlar. Vi kategoriserar intressenter efter ålder, geografiskt område, intressen, ekonomi, märke och mycket mer för att få så hög träffsäkerhet som möjligt.

Som ägare till fordon som vi förmedlar kan du exempelvis köpa till tjänsten VINCENTS VIP GULD. Det är ett paket med fördelar som gör ditt fordon än mer attraktivt och har ett sammanlagt värde på upp till 30 000 kr för den som köper ditt fordon.

(I VINCENTS VIP GULD ingår:
• 24 månaders EU-garanti
• Ditt fordon är everansklart inom 24 timmar
• Köparen får 3000 kr på en eventuell förmedling av dennes fordon
• 1 st övernattning på Camping i Varberg
• Finansieringsränta på köpet med endast 1,99%
Det sammanlagda värdet på det här paketet är upp till 30 000 kr! )

Vi erbjuder följande digitala tjänster för att ditt fordon ska sticka ut, synas så mycket och så effektivt som möjligt:

VINCENTS 360 TOUR – Vi skapar en visning av ditt fordon i 3D där intressenten kan få en första känsla och uppleva ditt fordon från sin egen soffa. Intressenten kan då röra sig stegvis omkring i fordonet, zooma in och titta närmare på detaljer samt få ett första intryck. Vi har många intressenter som bor långt ifrån Varberg och den här tjänsten lockar dem speciellt. Efter att ha sett vår 3D-visning så är det många som bestämmer sig för att göra resan hit, även om den kan vara lång.
VINCENTS 360 TOUR
En annan digital tjänst som vi erbjuder är VINCENTS VIRTUELLA SHOWROOM. Här visar en av våra digitala säljare ditt fordon Live på Facebook. Intressenten bokar en tid och kan då ställa frågor till oss i kommentarsfältet på Facebooksidan, allt i realtid.
VINCENTS VIRTUAL SHOWROOM
Kampanjer:
Varje månad har vi en kampanj där vi har speciella erbjudanden för att locka köpare till oss. Det kan vara en förmånlig finansieringsränta eller rabatter av olika slag.

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017