Begagnade husvagnar till salu i Kalmar-Ålem

Marknadens mest pricksäkra värderingsverktyg

Värdera din husbil eller husvagn helt kostnadsfritt

Kontrollera uppgifterna för din

  Kontrollera uppgifterna för din

  Fyll i dina kontaktuppgifter

  Är du intresserad av...?

  Vi säljer din husbil

  Vi säljer din husbil

  Vi är landets ledande förmedlare av begagnade husbilar! Med över 20 års erfarenhet är vi experter på att sälja begagnade husbilar!

  Anläggningar i öst och väst

  I öst och väst

  Med våra två anläggningar i Varberg och i Kalmar har vi räckvidd över hela södra Sverige!

  Stort kundnätverk

  Stort kundnätverk

  Med över 400 000 besökare årligen på vår hemsida har vi Sveriges största spekulantregister av köpsugna kunder!

  Få en kostnadsfri värdering

  Omdömen från våra kunder

  Läs omdömen från våra kunder!

  Review Logo

  Vi köpte vår husbil från Vincents och vi har varit väldigt nöjda med deras stöd från start. Personalen har gott bemötande, är mycket serviceinriktade, proffsiga och kunniga och man känner sig omhändertagen på bästa sätt. Vi ger dem toppbetyg då de har ställt upp vid varje tillfälle.

  Review Logo

  Kökskranen slutade att fungera på Plåtisen som levererades på ett proffsigt sätt under fjolåret. Vad göra nu? Fick kontakt med Kim Andersen som på ett lugnt, förtroendegivande och proffsigt sätt tog hand om mitt problem och löste detta på ett enkelt och smidigt sätt. Så skönt att den goa känslan jag fick av affären/leveransen följdes upp och stärktes av Kims agerande. Skönt att kunna känna trygghet även efter själva affären!!

  Review Logo

  Tack för mycket trevligt bemötande och service när vi hämtade vår fina husbil Adria Twin SP titan -2012. Det känns tryggt med så väldokumenterad överlämning och garanti när vi köper en begagnad husbil som är väl genomgången och servad.
  Stort Tack!!

  Vanliga frågor om husbilsvärdering

  Vad är min husbil värd?

  Det är svårt att säga exakt hur mycket er husbil är värd. Det finns många aspekter att ta hänsyn till. Börja med att kolla på andrahandsmarknaden hur mycket fordon av samma modell och årsmodell är värda.

  Hur mycket minskar min husbil i värde?

  Värdeminskningen är störst om ni har köpt en fabriksny husbil. Efter ett års användning är det ungefär en minskning på runt 15%. På begagnadsmarknaden är den minskningen inte lika stor. En tumregel är att din begagnade husbil tappar ungefär 4% i värde per år.

  Hur mycket är min husvagn värd?

  Likt vid husbilar är det svårt att säga vad din husvagn är värd. Det beror mycket på modell, märke och årsmodell. Börja med att kolla om Vincents har en likadan husvagn till försäljning för att få ett ungefärligt pris.

  Varför ska jag värdera min husbil

  Du bör värdera din husbil om du vill veta:

  • Uppfattning om husbilens värde
  • Förväntat försäljningspris
  • Vad liknande fordon är värda