Vincents Husbil & Husvagn - Begagnade Husbilar & Husvagnar

Vi säljer din husbil eller husvagn

Anmäl dig innan 31 mars och få varudeklaration, utvändig tvätt och underhåll.

Vi säljer din husbil eller husvagn

ANMÄL DITT FORDON REDAN IDAG

Vi säljer din husbil eller husvagn

Vad är förmedling?

Du som äger husbilen eller husvagnen kontaktar oss, och lämnar fordonets uppgifter till vår värderingsman. När allt är överenskommet så signerar du förmedlingsavtalet som anger försäljningspriset, uppdragets längd, eventuella beställda service- och reparationsåtgärder, etc. Du kan alltid kontakta oss för att justera priset, eller avbryta förmedlingen, och endast betala de arbeten på fordonet som vi har överenskommit.

Nu fotograferas bilen både utvändigt och invändigt, för annonsering. Högkvalitativa bilder tas ur alla vinklar för att ge en både ärlig och attraktiv upplevelse.

Ditt fordon tas in i vår teknikavdelning där det genomgår en omfattande teknisk inspektion, det invändiga och utvändiga skicket synas och här utförs även fukttester som garanterar att fordonet inte har dolda fuktskador. Vid försäljning lämnas sex månaders garanti på fukttestet.

Endast om budet är seriöst och rimligt så framför vi detta till ägaren, som naturligtvis har avgörandet vid all prisjustering. Och, när priset är accepterat av båda parter så kommer vi överens med köparen om önskad leveransdag.

Vår ekonomiavdelning utför sedan utbetalningen, och summan finns på ditt konto inom ett par dagar.

ANMÄL DITT FORDON REDAN IDAG

Vi säljer din husbil eller husvagn
Vi säljer din husbil eller husvagn

Det är inte av ren tur Vincents ligger i framkanten av branschen. Förmedling har varit vårt fokus för oss i snart 20 år. Med konstant utveckling och finslipning ger vi våra kunder maximal trygghet och smidighet. Vi va först i Sverige med att driva ett företag endast baserat på förmedling, och det tar vi stor stolthet i när vi presenterar vår skräddarsydda process för att ge lika bra känsla till både som säljare & köpare. De flesta företagen i denna branschen ser förmedling som ett sidoprojekt. Detta gör att fordonen som kunder lämnar in till förmedling inte riktigt får de rampljus som de förtjänar. Hos Vincents är förmedling hjärtat av företaget, vilket betyder att vi ger alla våra kunders fordon lika mycket tid och omsorg. Nedan hittar du hela vår förmedlingsprocess ner i minsta detalj.

Vi säljer din husbil eller husvagn
Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017