Vincents Husbil & Husvagn - Begagnade Husbilar & Husvagnar

Vincents 360 Tour

FÅ ETT HELHETSINTRYCK - VART DU ÄN BEFINNER DIG

Vincents 360 Tour

I vår nya tjänst som vi kallar VINCENTS 360 TOUR kan alla spekulanter gå på visning i din husbil eller husvagn när och var de vill, utan att de behöver befinna sig på plats. Vi har ofta långväga spekulanter och detta är ett perfekt sätt att få en första visning och därefter komma hit för att uppleva objektet på plats och eventuellt provköra. Allt som behövs för att ta del av VINCENTS 360 TOUR är en dator, läsplatta eller mobil med internetuppkoppling.

Vi fotograferar din husbil eller husvagn med vår speciella kamera och genom en unik teknisk lösning genereras i datorn en interaktiv 360 graders visning av fordonet. Betraktaren kan förflytta sig i fordonet steg för steg, zooma in och titta närmare på detaljer och vända sig 360 grader runt omkring. Detta ger en fantastisk möjlighet att se, uppleva och utvärdera husbilen/husvagnen hemma i lugn och ro.

Som säljare maximerar du antalet visningar på ditt campingfordon och ökar chanserna att snabbt hitta rätt köpare.

Vi på Vincents gillar att ligga i framkant vad gällande tekniska och digitala lösningar och är stolta över att kunna erbjuda våra förmedlingskunder något som ingen annan i Sverige erbjuder! Vår tjänst är redan väldigt populär och har lett till flera försäljningar redan!

Just nu har vi ett START-UP ERBJUDANDE! Du betalar 1000 kr för en 3D-visning på vår Facebooksida och i priset ingår sponsring, 200 kr, av annonsen till en, för just ditt fordon, utvald och intresserad målgrupp.

Såklart du vill boka VINCENTS 360 TOUR för din husbil eller husvagn? Kontakta oss så ordnar vi resten!

Nedan hittar du tre exempel på vår 360 – TOUR!


POLAR 590 LB EDITION – 360 TOUR
EURA MOBIL INTEGRA LINE 680 QB – 360 TOUR
BÜRSTNER IXEO T 674 – 360 TOUR

Om du är intresserad av vår 360 TOUR tjänst kontaktar du vår annonsansvarig!

Digital Kommunikatör
Josefin Larsson
josefin@vincents.se

Vincents 360 Tour
Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017