Vincents Husbil & Husvagn - Begagnade Husbilar & Husvagnar

Vincents Trygg™

Vi är med dig på äventyret, via TRYGG: Unika trygghetspaket för unika fordon.

Vincents TRYGG™ är till för det oförutsedda, som aldrig ska hända. Våra noggranna tekniker kontrollerar cirka tvåhundra punkter på varje fordon, och utför en av marknadens mest omfattande varudeklarationer där även fukt- och gasoltest ingår. Ändå kan en överraskning inträffa, och därför finns Vincents TRYGG™ i olika versioner, anpassade för just ditt fordon och dina önskemål. Och, det bästa av allt är att alla åtgärdanden som omfattas av våra TRYGG-paket aldrig kostar dig en krona i självrisk!

En bra grundversion med sex månaders TRYGG™ medföljer alla våra objekt, men du kan även förlänga tiden eller uppgradera ditt TRYGG-paket för att omfatta fler komponenter. Vi tar alltså seriöst på ditt fordons driftsäkerhet.

Det ska inte bara vara smidigt att göra affärer hos oss, det ska även vara garanterat tryggt!

Vi är mycket stolta över våra tester som alla säljobjekt genomgår, i vår omfattande varudeklaration, vars protokoll du kan syna inför köpet och som naturligtvis medföljer.

Under alla år har vi kontrollerat så många olika fordon, med varierande utrustning, så vet vi vad vi ska titta på för att minimera risken för problem. Denna professionalitet är en värdefull del av varan som du handlar av oss.

Våra villkor följer alltid Konsumentverkets riktlinjer, och garantierna omfattar i stora drag det som kontrolleras vid en kontrollbesiktning, med undantag för det som kan hänföras till normalt slitage.

Ingen ska känna att vi lämnar kunderna åt sitt öde när de kört härifrån!

Vi reserverar oss för felskrivningar.

Vincents Trygg™
Registrera dig på vårt nyhetsbrev!Jag kan med en bra erfarenhet rekommendera Vincents. Vi lämnade in vår husvagn på försäljningsuppdrag Fredag v42....

Publicerat av Anders Åkerman Waern den 6 november 2017