Campingtillbehör på hösten på ett berg

Höstens 5 härligaste campingtillbehör

Det är något alldeles speciellt med att campa på hösten. Lugnet och tystnaden. Svalare och behagligare temperatur. Luften är frisk, god och du kan mysa runt i en gosig tröja. Ta dig ut på promenader och njut av träden som skimrar i gult, rött och orange. För att göra hösten ännu härligare under din campingtur med husvagnen eller husbilen listar vi här 5 härliga tillbehör inför hösten, från vår samarbetspartner campingvaruhuset.se.

Mysig atmosfär av tända ljus – Blockljus med LED

Vad hör inte hösten till mer än tända ljus? Är du iväg och campar på hösten blir det mörkare snabbare på kvällen och vad är då inte mysigare än att ha tända ljus utspridda i husbilen eller husvagnen. Men kanske är det så at du vill ha det där mjuka fladdrande ljuset utan att behöva vara på din vakt så ingen olycka inträffar och utan skadliga kemikalier frisläpps från ljusen?

Då kan du i stället använda dessa verklighetstrogna blockljus med LED. Här kan du dessutom koppla flera ljus till en och samma fjärrkontroll, vilket innebär att du kan släcka alla ljus med ett knapptryck utan att behöva kliva upp om du kanske redan gått och lagt dig. 

Blockljus i led till husbil eller husvagn

Som en varm kram – Pläd till husbilen eller husvagnen

När du ska krypa upp i sittgruppen med en kopp te, en bok och med de tända ljusen så är det obligatoriskt att också ha en mysig pläd att lägga om sig. Denna härligt mjuka pläd är i 100% bomull och har en väldigt fin färg som passar i flera husbilar eller husvagnar.

Pläd för husbilen och husvagnen

Flammande lampa med ljuv atmosfär – Batterilampa

När du väl sitter där i ditt höstmörker, lutar dig tillabaka, läser din bok och smuttar på en varm kopp te så kanske du också vill ha lite stämningsfull höstmusik. Med denna baterilampa får du både ett härligt flammande sken samt musik. Lampan flammar i takt med musiken och kan användas både inom hus och utomhus vilket är perfekt för campingresor under hösten.

bordslykta för husbilar och husvagnar

Elegant servis för höstmiddagar

När du är ute på din campingsemester under hösten kanske det blir fler mysiga hemmamiddagar som lagas i husbilen eller husvagnen. Höstkvällarna har kanske blivit lite för mörka och ruskiga för att ge sig ut och leta efter en resturang. Då är det viktigt att ha en bra servis som är lättskött och har tåligt material. Dessa middagstallrikar, lunchtallrikar, frukostskålar och muggar är ovala så att de lätt får plats i skåp och alla tallrikar har silikon i botten som gör att de inte glider. De är tillverkade i 100% melamin och har låg vikt, är mycket lättskötta, har lång livslängd och är BPA-fria.

elegant servis för höstmiddagar i husbilen/husvagnen

Familjemys med spelkvällar

Något för en rolig familjetid under höstcampingen när man ser mycket inne i husbilen/husvagnen eller i förtältet är just sällskapsspelen. På Campingvaruhuset finns flera olika spel, men vad passar inte bättre än Campingspelet? Detta spel passar både gammal som ugn och det går ut på att ni med hjälp av tärning och händelsekort ska försöka ta er igenom ett campingområde. Har du någon gång campat så är igenkänningsfaktorn hög.

campingspelet för husbilar/husvagnar

Svårt att hitta campingplatser?

På Vincents har vi kartlagt de bästa campingplatserna i Sverige – för att göra ditt val enklare! Med hjälp av vår campingsida kan ni enkelt leta efter campingplatser, sorterat efter län, eller med hjälp av vår interaktiva campingkarta. 

Mateusz Gregus

Mateusz Gregus

Digital kommunikatör

Värdera ditt fordon gratis idag!
Med Vincents nya värderingsverktyg kan du helt kostnadsfritt få en värdering av din husbil eller husvagn på bara några minuter. Du fyller in ditt fordons registreringsnummer och miltal och våran pricksäkra värderingsverktyg gör restan av jobbet!
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs