Billiga husvagnar till salu

Hos Vincents Husbil och Husvagn hittar du billiga begagnade husvagnar till salu. Vi hjälper hundratals människor hitta lyckan i ett hem på två hjul årligen. Vi har mängder med billiga husvagnar i prisklassen 100 000:- 250 000:- till salu. Allt vi säljer är begagnat och genomgår omfattande kontroller och tester för att säkerställa att kvalitén håller måttet. Vårt mål är att fler personer ska få uppleva livet längs vägarna. En bra husvagn ska inte behöva kosta multum. Varmt välkomna till oss!

Begagnade husvagnar till salu nära Göteborg

Varför ska du välja Vincents i Varberg?

Vi hjälper hundratals människor rädda sommaren med prisvärda begagnade husvagnar. Sedan starten 2000 har vi hjälpt många nöjda kunder, och det syns i de betyg som kunderna ger oss. På våra två anläggningar säljer vi mängder med billiga husvagnar årligen. 

Kvalitetssäkrade billiga husvagnar till salu

Alla prisvärda husvagnar som vi säljer kontrolleras och testas på över 150 punkter för att säkerställa att kvalitén är hög. Detta gör vi som en säkerhet för dig som kund. Du ska veta vad du köper helt enkelt. Vi har full transperans i allt vi gör.

En husvagn ska inte behöva kosta skjortan

Vi vill att fler personer ska få uppleva det ljuva livet längs vägarna. Tack vare att vi handlar med begagnade husvagnar kan vi tillgodose Sveriges äventyrslystna befolkning med billiga husvagnar med kvalité som håller måttet. Husvagns livet är för alla!

Bra att veta inför köpet

Begagnade husvagnar till salu i Kalmar-Ålem

Hur fungerar värmesystemet i husvagnen?

Här går vi igenom vad skillnaden är mellan Truma luftburen värme och ALDE vattenburen värme och vad som är för- och nackdelar med båda

Vad du ska tänka på - När du hyr husbil eller husvagn

Fem bra tips när du ska köpa husbil eller husvagn

Hur ska man tänka vid köp av husbil eller husvagn? Vi presenterar fem bra tips för dig som ska köpa din första husbil eller husvagn.

Värdera er husbil och husvagn

Husbil eller husvagn: Vad passar bäst för dig?

Att välja mellan husbil eller husvagn är inte lätt. Det finns många faktorer som spelar in. I denna artikel hjälper vi hitta det som passar dig bäst!

Hur fungerar en prisvärd husvagn?

Vanliga frågor om att köpa en billig begagnad husvagn

1. Vilken begagnad husvagn är bäst?

Det går inte att säga att den ena begagnade är bättre än den andra. Mycket beror på era behov, önskemål och budget. En begagnad husvagn som är populär bland våra kunder är husvagnar från Adria.

2. Är det värt att köpa en begagnad husvagn?

Det korta svaret är ja. Det är värt att köpa en begagnad husvagn. Begagnade husvagnar är billigare och köper du av en husvagnsfirma som är speciallister på begagnat får du en vagn av hög kvalité till ett billigare pris än en fabriksny.

3. Vilken husvagn ska man köpa?

Fråga dig själv istället; Vad ska jag använda min husvagn till? Hur många är vi som ska använda husvagnen? Är det barn som ska använda husvagnen? Är det så att ni främst ska använda husvagnen på campingplatser fungerar de flesta vagnar. Om ni ska använda den under vintertid bör ni köpa en begagnad husvagn med Alde värmesystem. Är ni fler än fem som ska använda husvagnen bör ni överväga en större husvagn. Är ni endast två personer är en Hero Camper ett perfekt alternativ.

4. Hur gammal husvagn bör man köpa?

Hos oss hittar du endast begagnade husvagnar som inte är äldre än 12 år. Därför rekommenderar vi er att ni inte letar efter husvagnar äldre än 12 år. 

5. Är det skatt på husvagn?

Ja, du som ägare av en husvagn måste betala skatt för din husvagn.

6. Hur mycket kosar en husvagn i skatt?

Skatten på husvagnar är relativt billig och brukar ligga omkring 360kr per år.

7. Kontakta oss!

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp finns våra duktiga säljare nära till hands. Du kan kontakta oss via telefon och email – eller helt enkelt komma in till oss och säga hej. Vi ses!