Adria

Adria husbil & husvagn till salu

Adria är Sveriges mest sålda husvagns- och husbilsmärke och en klar Vincents-favorit! Här har du märket som erbjuder någonting för alla åldrar, alla storlekar och alla prisklasser. Med några av marknadens smartaste lösningar, mest designfulla inredningar och en komfort som slår det mesta är detta ett varumärke som skapar ”pirret” i magen. Från deras tillverkningsort i Novo Mesto i Slovenien har Adria tillverkat flera välrenommerade husvagns- och husbilsmodeller som Adria Action, Adria Alpina, Adria Adora och Adria Altea. En bil med ständig efterfrågan– oavsett enklare modell eller påkostad lyxbil.

Begagnade Adria

Hos Vincents hittar du flera fina begagnade husvagnar och husbilar från Adria till salu. Med ständig efterfrågan, oavsett enklare modell eller påkostad lyxhusbil, finns det alltid en Adria som passar just dig! Med vår långa erfarenhet av fordon från Adria är vi din trygga partner när du vill köpa, eller sälja, din Adria.

Adria
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs