Mc Louis

Mc Louis husbilar till salu

Med Mc Louis får du den italienska känslan av lyx! Här har du smarta lösningar, goda egenskaper och en design som tilltalar de flesta. Det är en av 2000-talets snabbast växande husbilsmärken har sedan dess utvecklat både kvalité och komfort. Här presenteras prisvärda husbilar till både dem nya camparna samt de mer rutinerade åkarna.

Begagnade Mc Louis

Vill du också åka med italiensk lyx genom våra svenska landsvägar? Då har du hittat till rätt plats. Vincents erbjuder ett stort utbud av kvalitetssäkrade begagnade husbilar. Se vilka Mc Louis vi har till salu idag och välj din favorit!

Mc Louis husbil till salu
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs