Kabe

Kabe husbilar och husvagnar till salu

En vagn med rötter i Sveriges småländska Tenhult! Här började Kabe i början på 60-talet sin strävan efter ett okomplicerat och bekvämt campande. Idag har dem ett av Sveriges mest välutvecklade varumärken för året-runt bruk! Med komfort och kvalité i fokus är inredning och detaljer av största vikt. Här finner du marknaders mest isolerade väggar, bekvämaste madrasser och bästa värmesystem – som klarar Norrlands allra kallaste temperaturer. Låt inte säsongen vara en begränsning för ditt campande!

Begagnade Kabe

En svensk klassiker som klarar prövning av tid! Kabe har en speciell plats i det svenska hjärtat. Från husbilar till husvagnar kan du alltid lita på en Kabe! Se vilka begagnade husbilar och husvagnar från Kabe som vi har till salu idag!

Kabe
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs