Karmann

Karmann husbil till salu

Detta plåtis-märke maximerar ditt behov av både nytta och nöje. De har byggt upp ett rykte för att erbjuda plåtisar med hög kvalitet och innovativa lösningar, och deras modeller är kända för att vara bekväma, funktionella och stilfulla. Storlekarna som erbjuds är smidiga och ultimata för både de kortare turer till matbutikerna samt de längre kustvägarna runt om i vårt vackra Europa. Med behagliga köregenskaper är framkomligheten aldrig några problem. Slå upp dörrarna och vakna upp till en ny idyll varje dag!

Begagnade Karmann

Varför inte köpa en begagnad Karmann? Med Vincents hårda kvalitetskontroller är du garanterad en begagnad plåtis som håller måttet! Se vilka vi har till salu idag!

Karmann husbil till salu
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs