Kontakta oss när du vill

Vi ser framemot att höra från dig! Om du har några frågor, funderingar eller om du helt enkelt vill ha mer information om våra husbilar och husvagnar, så finns vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss genom att trycka på vilken anläggning du vill komma i kontakt med nedan. Vi lovar att ge dig den bästa supporten för att göra ditt äventyr till verklighet.

Ann Lindström visar cykelställ på husbil

Kontakta Vincents i Varberg

Behöver du komma i kontakt med Vincents i Varberg? Vi finns här för er i vårt och torrt!

Kontakta Vincents i Kalmar-Ålem

Behöver du komma i kontakt med Vincents i Kalmar-Ålem? Vi finns här för er!

Läs om Vincents Historia

Vincents Husbil & Husvagn har sin grund i den kanadensiska entreprenören Vincent Schafflers passion för motorcyklar och drivet att starta sitt eget företag redan som tioåring i hemstaden Edmonton i Kanada. Efter att ha studerat ekonomi och affärsjuridik vid universitetet erbjöds han en möjlighet som utbytesstudent i Sverige, vilket ledde till att han mötte sin blivande fru och skapade en stark koppling till det nordiska landet.

Sälj husbilen: Vincent förklarar

Välkommen att besöka oss

För att göra din resa ännu mer anpassad och personlig, är du självklart välkommen att besöka oss på någon av våra anläggningar där du kan få svar på dina frågor samt utforska vårt breda utbud av begagnade husbilar och husvagnar. Våra säljare finns tillgängliga för att hjälpa dig!

  • Varberg: Gunnestorpsvägen 8
  • Kalmar-Ålem: Pataholmsvägen

Vi finns också på sociala medier

Följ oss gärna på Instagram, Facebook och Youtube för att hålla dig uppdaterad om våra senaste erbjudanden, kampanjer, evenemang och inspirerande resedestinationer. Vi älskar att höra från våra kunder och se era äventyr!