Hero Camper

Hero Camper – En offroad husvagn

Hero Camper är den perfekta husvagnen för alla i familjen – inklusive människans bästa vän. En praktisk och okomplicerad liten husvagn som erbjuder det absolut bästa av campinglivet.  Med deras robusta Hero Camper Ranger kan du ta dig offroad och uppleva avlägsna platser som sällan nås med en traditionell husvagn. Med en Skybox på taket som förser med två extra sovplatser skapar det Compact living med hela familjen till. Med dansk design säljs dessa unika, lättdragna offroad husvagnar över hela världen. Get out and stay home!

Liten husvagn i robust design

Hero Camper är det perfekta valet för er som älskar äventyr! Med en Hero Camper kan ni ta er bortom vägarna och uppleva äventyr på de mest avlägsna av platser. Med dess robusta design och 17” off road däck är en Hero Camper den perfekta husvagnen för ert nästa äventyr!

Se alla husvagnar vi har till salu

Liten husvagn som är perfekt för offroad
Tyvärr finns det inga fordon av det här varumärket till salu just nu.

Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs