Carado

Carado husbilar & husvagnar till salu

Tyskbyggda Carado har någonting för alla! Oavsett om du är på jakt efter en liten plåtis för Europas allra smalaste vägar, den mysiga alkoven till familjen eller en halvintegrerad bil helt enligt tycke och smak så är detta ett märke att räkna med. Med konkurrenskraftiga priser och smarta lösningar är detta helt klart en familje-favorit!

Begagnade husbilar och husvagnar från Carado

Vincents Husbil & Husvagn i Varberg är glada att kunna erbjuda begagnade husbilar från Carado till våra kunder! Våra kunniga säljare hjälper er hitta den perfekta Carado-bilen som passar era just era behov. Vi är engagerade i att erbjuda en förstaklassig kundupplevelse och vill göra ditt köp av en begagnad husbil så enkel och smidig som möjligt. Så, ta en titt på vårt sortiment och kontakta oss för mer information!

Carado husbilar och husvagnar till salu
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs