Bürstner

Bürstner husbilar till salu

Bürstner är en tyskbyggd husbil som tillhör den väletablerade Hymergruppen. Här har du ett märke som lägger stor vikt vid interiör och design. Res med hemkänsla och förvandla varje nytt resmål till en favoritplats!

Begagnade Bürstners

Hos Vincents Husbil & Husvagn hittar du flera begagnade husbilar från Bürstner till salu. Begagnadsmarknaden för husbilar är en fantastisk möjlighet att skaffa en högkvalitativ husbil till ett överkomligt pris. Vi hjälper er att hitta en Bürstner som passar för era behov. Välkommen in till oss!

Begagnade Bürstner
Vincents Vårfest i Ålem

Vincents Vårfest i Ålem

Den 16 mars bjuder Vincents i Ålem in till en vårfest. Vi har fyllt upp med fantastiska husbilar och husvagnar på anläggningen och vi vill fira in våren och att campingsäsongen drar igång. Vad passar väl inte bättre än en vårfest?

Fortsätt läs
Roliga campingmisstag från våra kunder

Roliga campingmisstag från våra kunder

Campingresor kan vara fyllda av härliga minnen och äventyr men ibland inkluderar de också roliga misstag som gör resan minnesvärd. Vissa händelser kan vara jobba i stunden men bli roliga och något att skratta åt efter en tid. Vincents Husbil & Husvagn vill dela några underhållande berättelser från våra kära kunder.

Fortsätt läs
Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

Härliga äventyr: En husbilsresa genom Europa

För några år sedan köpte Bo och hans fru en husbil från Vincents Husbil & Husvagn. Under våren förra året begav de sig ut på en oförglömlig husbilsresa till det vackra landet Portugal. Här berättar Bo om deras resa fylld med spännande äventyr, fantastiska platser och oväntade utmaningar.

Fortsätt läs