Sveriges ledande husvagnsförmedlare

Vi säljer din husvagn – Tryggt, snabbt & enkelt

Låt oss förmedla din husvagn och slipp allt krångel!

Vill du att Vincents säljer din husvagn? Då har du hittat rätt! Vincents är Sveriges ledande husvagnsförmedlare. Med vår unika förmedlingsprocess är ditt fordon i trygga händer hela vägen. Fyll i vårt enkla formulär nedan så sköter vi resten!

Expertis och trygghet med förmedling

Att sälja sin husvagn kan vara en svår och tidskrävande process, inte minst om du försöker sälja den privat. Med hjälp av Vincents husvagnsförmedling är den processen mycket enklare och mer effektiv! Med vår förmedlingstjänst får du som säljare professionell hjälp med att sälja din husvagn snabbt och enkelt. Vi värderar din husvagn och hjälper dig sätta en korrekt och attraktiv prissättning, samt marknadsföra den på ett effektiv och beprövat sätt för att nå ut till en bred målgrupp av potentiella köpare. Med vår erfarenhet och kunskap som husvagnsförsäljare hjälper vi dig att sälja din husvagn på ett tryggt och säkert sätt. Önskar du att vi förmedlar din husvagn? Fyll i vårt enkla förmedlingsformulär så tar vi hand om resten!

Försäljning av din husvagn – en effektiv förmedlingstjänst

Vi hjälper dig hantera försäljningsprocessen från början till slut! Vi hanterar frågor, visningar av husvagnen för intresserade köpare och hanterar förhandlingar till avslutande avtal! Vi gör allt så du kan slappna av och tänka på annat.

Vår förmedlingsprocess är en beprövad metod som har utvecklats under våra tjugo verksamma år som husvagnsförmedlare. Från första kontakt är du och din husvagn i trygga händer. Vi gör alltid vårt yttersta för att få din husvagn såld. Vi matchar potentiella köpare med din husvagn för att få till en snabb, enkel och trygg affär för båda parter. 

Värdering av husvagn

För att försäljningen av din husvagn ska gå så smidigt som möjligt är det viktigt med en korrekt värdering. En korrekt utförd värdering ger en bra grund för att sätta en attraktiv prissättning vilket ökar chansen att den säljs snabbt.

För att få en korrekt värdering av din husvagn rekommenderar vi att ta hjälp av en professionell värderare. En erfaren expert har kunskap om marknaden och andra faktorer som kan påverka priset på din husvagn. Vi på Vincents är experter på husvagnar. Med vår långa erfarenhet av värdering, förmedling och försäljning garanterar vi korrekt prissättning på din husvagn som är i linje med rådande marknad. Vi hjälper dig också att få en bättre förståelse för vad som påverkar värdet på din husvagn och vad du kan göra för att öka det.

Trygg förmedling - Utan krångel

Vi är Sveriges ledande förmedlare av fritidsfordon!
Metoden är utvecklad under våra 20 år som verksamma med fordonsförmedling, vilket har gett oss en position som Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar.

Trygghet vid försäljning av din husvagn

Vi värdesätter trygghet här på Vincents. Både för dig som säljare och för din husvagns nya ägare. Genom att säkerställa att allt går rätt till under försäljningsprocessen, hålla dig informerad om vad som händer hjälper vi dig att få en rättvis och bra affär. Med Vincents trygghetspaket som medföljer vid alla husvagnsköp ingår alltid sex månaders fri garanti med Trygg Fritidsgaranti – en schysst deal helt enkelt!

Marknadsföring

Vår högsta prioritet är att få din husvagn såld. Och det syns i vår marknadsföring. Hos Vincents får din husvagn det där lilla extra,  som i många fall kan vara den som leder till försäljning. Vincents digitala team är experter på effektiv annonsering med hög räckvidd. Husvagnen fotograferas invändigt och utvändigt, 360 bilder tas och filmer spelas in. Annonsen publiceras sedan på de största sajterna för husvagnsköpare, samt vår välbesökta hemsida med flera hundra dagliga besökare. Nämnde vi att vårt digitala team är Google Ads certifierade? Genom att tänka som husvagnsköpare får vi in besökare till vår annonssida genom smarta och effektiva annonser.

Vanliga frågor och svar

  • Hur gör jag för att sälja min husvagn?

  Det finns flera sätt du kan sälja din husvagn på. Du kan försöka sälja din husvagn privat, be ett företag köpa in den eller lämna in den för förmedling. Vi rekommenderar det sistnämnda alternativet. Det är inte lätt att sälja husvagn privat. Köpare vill ha garantier, känna trygghet och se en varudeklaration vilket är svårt att göra som privat person. Vid förmedling ingår alltid dessa delar vilket gör affären trygg för köpare som säljare.

   • Hur mycket kan jag få för min husvagn?

   Det är svårt att säga exakt vad du kan få för din husvagn, eftersom priset påverkas av många faktorer såsom ålder, skick, utrustning och efterfrågan på marknaden. Vi rekommenderar att ni värderar er husvagn för att få en korrekt uppfattning om vad er husvagn kan vara värd.

    • Kan jag sälja min husvagn till ett företag som köper husvagnar?

    Ja, det är möjligt att sälja sin husvagn direkt till ett företag. Vi köper din husvagn med Sveriges tryggaste och enklaste inköpstjänst. När du säljer husvagnen till oss har du pengarna på ditt konto direkt efter vi har värderat och kontrollerat den.

     • Vad händer när husvagnen är såld?

     Grattis! När din husvagn är såld behöver du inte göra något. Vi meddelar dig de goda nyheterna och du har pengarna på ditt bankkonto inom tio arbetsdagar.

      • När är det lättast att sälja husvagn?

      Det är nog ingen som höjer ögonbrynen när vi säger att det är lättast att sälja husvagnen under sommaren. Under sommarmånaderna är marknaden som allra hetast och intresset för husvagnar är väldigt högt.

       • Hur mycket minskar en husvagn i värde?

       Om du köper ett begagnat fritidsfordon och säljer den strax efter så är värdeminskningen inte stor, särskilt i dessa tider då efterfrågan på campingfordon är mycket stor och förväntas vara det i minst 10 – 15 år till.

        • Vad kostar förmedling av husvagn?

        Förmedlingsavgiften för husvagnar är 10% av försäljningspriset.
        För husvagnar från Adria är avgiften endast 8% av försäljningspriset.

        Vincents säljer din husvagn – Sveriges tryggaste förmedling

        Vincents Husbil och Husvagn är Sveriges största och mest erfarna förmedlare av husbilar och husvagnar. Vi erbjuder ett stort lager med kvalitetssäkrade fordon, finansiering till köpande kunder, möjligheten att ta emot inbyte och hantering av garanti och reklamationsfrågor.

        Vi är specialister på förmedling och begagnade fritidsfordon och vill vara det självklara valet för varje person som ska sälja eller köpa.  Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents. Vincents följer en strukturerad och genomtänkt plan i allt ifrån första kundkontakten till avslut och uppföljningen av affären. Vi arbetar lugnt, tryggt och med fokus på öppenhet och dialog.

        Vill du att vi förmedlar din husvagn?

        Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort!

        Förmedlingsformulär

        Trygghet

        För både kunder och medarbetare!

        Struktur

        Lean-metoder och dagliga förbättringar är nyckeln.

        Resglädje

        Vi vill inspirera och göra ert reseliv enklare!

        Digitalt

        Vi finns var du vill, när du vill

        Kundnöjdhet

        Vi är långsiktiga i våra relationer