Välja husvagn

Trygg försäljning av din husvagn

Vincents Husbil och Husvagn är Sveriges största och mest erfarna förmedlare av husbilar och husvagnar. Vi erbjuder ett stort lager med kvalitetssäkrade fordon, finansiering till köpande kunder, möjligheten att ta emot inbyte och hantering av garanti och reklamationsfrågor.

Vi är specialister på förmedling och begagnade fritidsfordon och vill vara det självklara valet för varje person som ska sälja eller köpa.  Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents. Vincents följer en strukturerad och genomtänkt plan i allt ifrån första kundkontakten till avslut och uppföljningen av affären. Vi arbetar lugnt, tryggt och med fokus på öppenhet och dialog.

Vi hjälper dig hela vägen!

Våra medarbetare är vår allra största tillgång. En grundförutsättning för att lyckas få nöjda kunder är att ha medarbetare som trivs med sitt jobb och vår arbetsplats. Det strävar vi efter varje dag. Och vi gör det tillsammans. Som medarbetare på Vincents ska du känna stolthet, glädje och engagemang för företagets utveckling. Vårt gemensamma engagemang och strävan efter 100% nöjda kunder och trygga affärer är en stor del av Vincents enorma framgång.

Vill du förmedla?

Fyll i vårt formulär med intresseanmälan så kontaktar vi dig. Förmedlingsformulär

Vill du hellre att vi köper in den direkt istället för att förmedla?

Läs mer om hur vi gör Direktinköp

  Trygghet

  För både kunder och medarbetare!

  Struktur

  Lean-metoder och dagliga förbättringar är nyckeln.

  Resglädje

  Vi vill inspirera och göra ert reseliv enklare!

  Digitalt

  Vi finns var du vill, när du vill

  Kundnöjdhet

  Vi är långsiktiga i våra relationer