Vi säljer din husvagn – Tryggt, snabbt & enkelt med husvagnsförmedling

Låt oss förmedla din husvagn och slipp allt krångel!

Undvik tråkigt pappersarbete – Låt oss sälja husvagnen

Att sälja sin husvagn kan vara en svår och tidskrävande process, inte minst om du försöker sälja den privat. Med hjälp av Vincents husvagnsförmedling är den processen mycket enklare och mer effektiv!

Med vår förmedlingstjänst får du som säljare professionell hjälp med att sälja din husvagn snabbt och enkelt. Vi erbjuder en trygg och marknadstrogen värdering av din husvagn och hjälper dig sätta en korrekt och attraktiv prissättning, samt marknadsföra den på ett effektiv och beprövat sätt för att nå ut till en bred målgrupp av potentiella köpare. En korrekt prissättning är helt avgörande för en framgångsrik försäljning

Med vår erfarenhet och kunskap som husvagnsförsäljare hjälper vi dig att sälja din husvagn på ett tryggt och säkert sätt. Ta hjälp av husvagnsförmedling redan idag! Fyll i vårt enkla förmedlingsformulär så tar vi hand om resten.

E

Hur fungerar det?

E

Varför sälja husvagnen genom förmedling?

E

Fördelar med förmedling

Allt börjar med en kostnadsfri värdering

Fyll i formuläret nedan för att få ett uppskattat värde på din begagnade husvagn. Du väljer sedan om du vill gå vidare med förmedling genom oss. Vi förmedlar i första hand husvagnar som inte är äldre än 12 år, men alla vagnar kan vara av intresse.

Tryck på knappen som motsvarar ditt fordon för att gå vidare till formuläret

   Att sälja husvagnen ska vara lätt

   Vår filosofi genomsyrar allt vi gör. Det ska vara lätt att sälja husvagn. Slipp allt pappersarbete, oseriösa spekulanter och ändlösa visningar – vi tar hand om rubbet och du har pengar på ditt konto efter tre enkla steg.

   1. Värdering och prisförslag

   Vi värderar din husvagn efter rådande marknad och sedan ger dig ett prisförslag. Du väljer sedan om du vill fortgå med förmedlingen.

   2. Försäljning

   Vi marknadsför, håller visningar och sköter om fordonet tills vi hittar rätt köpare för din husvagn.

   3. Utbetalning

   Senast tio dagar efter ägarbytet har du pengarna på ditt konto.

   En effektiv förmedlingstjänst för husvagnar

   Vi hjälper dig hantera försäljningsprocessen från början till slut! Vi hanterar frågor, visningar av husvagnen för intresserade köpare och hanterar förhandlingar till avslutande avtal! Vi gör allt så du kan slappna av och tänka på annat.

   Vår förmedlingsprocess är en beprövad metod som har utvecklats under våra tjugo verksamma år som husvagnsförmedlare. Från första kontakt är du och din husvagn i trygga händer. Vi gör alltid vårt yttersta för att få din husvagn såld. Vi matchar potentiella köpare med din husvagn för att få till en snabb, enkel och trygg affär för båda parter. 

   Trygghet när du förmedlar din husvagn

   Vi värdesätter trygghet här på Vincents. Både för dig som säljare och för din husvagns nya ägare. Genom att säkerställa att allt går rätt till under försäljningsprocessen, hålla dig informerad om vad som händer hjälper vi dig att få en rättvis och bra affär. Med Vincents trygghetspaket som medföljer vid alla husvagnsköp ingår alltid sex månaders fri garanti med Trygg Fritidsgaranti – en schysst deal helt enkelt!

   Marknadsföring

   Vår högsta prioritet är att få din husvagn såld. Och det syns i vår marknadsföring. Hos Vincents får din husvagn det där lilla extra,  som i många fall kan vara den som leder till försäljning. Vincents digitala team är experter på effektiv annonsering med hög räckvidd. Husvagnen fotograferas invändigt och utvändigt, 360 bilder tas och filmer spelas in. Annonsen publiceras sedan på de största sajterna för husvagnsköpare, samt vår välbesökta hemsida med flera hundra dagliga besökare. Nämnde vi att vårt digitala team är Google Ads certifierade? Genom att tänka som husvagnsköpare får vi in besökare till vår annonssida genom smarta och effektiva annonser.

   Vincents Husbil & Husvagn – Sveriges tryggaste förmedling

   Vincents Husbil och Husvagn är Sveriges största och mest erfarna förmedlare av husbilar och husvagnar. Vi erbjuder ett stort lager med kvalitetssäkrade fordon, finansiering till köpande kunder, möjligheten att ta emot inbyte och hantering av garanti och reklamationsfrågor.

   Vi är specialister på förmedling och begagnade fritidsfordon och vill vara det självklara valet för varje person som ska sälja eller köpa.  Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents. Vincents följer en strukturerad och genomtänkt plan i allt ifrån första kundkontakten till avslut och uppföljningen av affären. Vi arbetar lugnt, tryggt och med fokus på öppenhet och dialog.

   Hur går husvagnsförmedling till?

   Vill du sälja din husvagn snabbt, smidigt och tryggt är det förmedling du är ute efter! Den största anledningen till varför potentiella köpare väljer en förmedlingsfirma är för att vi har möjlighet att ge garantier, vilket inte kan ges vid privatförsäljning. Vi lever och andas husvagn här på Vincents. Det gör att vi alltid kan hålla kvalité i toppklass och är helt transparenta från första mötet tills pengarna är på ert konto.

   1. Du kontaktar oss genom vårt förmedlingsformulär ovan
   2. Efter prissättning är bestämt meddelar vi er de förberedelser ni bör göra innan inlämning
   3. När er husvagn har kommit till vår anläggning gör vi en första ankomstkontroll för att säkerställa att allt är i sin ordning
   4. Efter godkänd ankomstkontroll påbörjar vi vår gedigna varudeklaration. Varudeklarationen testar husvagnen på 150 punkter för att garantera hög kvalité
   5. Vi fotograferar och annonserar ditt fritidsfordon på de största webbplatserna för husvagnsköpare. Våra annonser är alltid i toppklass!
   6. Våra kunniga säljare tar hand om ditt fordon och ser till att hitta rätt köpare till ert fordon
   7. När husvagnen har hittat sin nya ägare slutför vi affären. På leveransdagen hanterar våra säljare hela affären, allt från ägarbyte till betalning.
   8. Från försäljningssumman räknar vi av vår provision och resten av summan finns på ditt konto inom ett par dagar!

   Vad kostar husvagnsförmedling?

   • Vår förmedlingsavgift för husvagnar ligger på 10%.

   Värdering av husvagn

   För att försäljningen av din husvagn ska gå så smidigt som möjligt är det viktigt med en korrekt värdering. En korrekt utförd värdering ger en bra grund för att sätta en attraktiv prissättning vilket ökar chansen att den säljs snabbt.

   Vi på Vincents är experter på husvagnar. Med vår långa erfarenhet av värdering, förmedling och försäljning garanterar vi korrekt prissättning på din husvagn som är i linje med rådande marknad. Vi hjälper dig också att få en bättre förståelse för vad som påverkar värdet på din husvagn och vad du kan göra för att öka det.

   Sälj din husvagn via firma

   För att slippa så mycket huvudvärk som möjligt är det rekommenderat att sälja husvagnen med hjälp av en förmedlingsfirma. Förmedlingsfirmor tar hand om allt som har med försäljningen att göra. På så sätt kan du koppla av och vänta tills du får pengarna på kontot. 

   Fördelar för köparen

    • Garanti
    • Förmånlig finansiering
    • Besiktat och leveransservat fordon
    • Unik leveransfilm där vi går igenom ditt nya fordon
    • Trygghet att köpa via en erfaren förmedlingsfirma med över 20 års erfarenhet.

   Fördelar för säljare

    • Vi sköter all kundkontakt
    • Vi sköter allt pappersarbete – så du kan tänka på annat
    • Vass annonsering med säljande bilder, filmer och fordonsbeskrivningar
    • Våra säljare presenterar säljande och innehållsrik information om ditt fordon för potentiella kunder

   Vanliga frågor och svar

   • Hur gör jag för att sälja min husvagn?

   Det finns flera sätt du kan sälja din husvagn på. Du kan försöka sälja din husvagn privat, be ett företag köpa in den eller lämna in den för förmedling. Vi rekommenderar det sistnämnda alternativet. Det är inte lätt att sälja husvagn privat. Köpare vill ha garantier, känna trygghet och se en varudeklaration vilket är svårt att göra som privatperson. Vid förmedling ingår alltid dessa delar vilket gör affären trygg för köpare som säljare.

   • Hur mycket kan jag få för min husvagn?

   Det är svårt att säga exakt vad du kan få för din husvagn, eftersom priset påverkas av många faktorer såsom ålder, skick, utrustning och efterfrågan på marknaden. Vi rekommenderar att ni värderar er husvagn för att få en korrekt uppfattning om vad er husvagn kan vara värd.

   • Kan jag sälja min husvagn till ett företag som köper husvagnar?

   Ja, det är möjligt att sälja sin husvagn direkt till ett företag. Vi köper din husvagn med Sveriges tryggaste och enklaste inköpstjänst. När du säljer husvagnen till oss har du pengarna på ditt konto direkt efter vi har värderat och kontrollerat den.

   • Vad händer när husvagnen är såld?

   Grattis! När din husvagn är såld behöver du inte göra något. Vi meddelar dig de goda nyheterna och du har pengarna på ditt bankkonto inom tio arbetsdagar.

   • När är det lättast att sälja husvagn?

   Det är nog ingen som höjer ögonbrynen när vi säger att det är lättast att sälja husvagnen under sommaren. Under sommarmånaderna är marknaden som allra hetast och intresset för husvagnar är väldigt högt.

   • Hur mycket minskar en husvagn i värde?

   Om du köper ett begagnat fritidsfordon och säljer den strax efter så är värdeminskningen inte stor, särskilt i dessa tider då efterfrågan på campingfordon är mycket stor och förväntas vara det i minst 10 – 15 år till.

   • Vad kostar förmedling av husvagn?

   Förmedlingsavgiften för husvagnar är 10% av försäljningspriset.