Jämför oss gärna

Vad menar vi med ”jämför oss gärna”? Vi vill att du som ska sälja ditt fordon väljer en erfaren och väletablerad förmedlare samt grundar ditt beslut på vad som verkligen är viktigt för en lyckad försäljning. Vi har samlat de mest relevanta frågorna i vår jämförelselista för att du ska få en snabb, trygg och enkelt affär. Jämför oss gärna med andra företag genom att ladda ner listan och fylla i. Med bra frågeställningar undviker du dåliga beslut och du kan då finna den mest professionella samarbetspartnern för dig. Att vi verkar som förmedlare av ditt fritidsfordon innebär att vi jobbar som en mäklare för dig, tillsammans med dig och du slipper göra jobbet. I vår lista tar vi upp de frågor som är viktiga vid en försäljning så att du som ägare ska kunna ta ett beslut på bra grunder.

Viktiga saker att se över när du väljer förmedlare är att ta reda på hur många år företaget faktiskt har agerat som förmedlare och vilken branschkunskap de har. / Vincent Schaffler

  • Vilka verktyg har företaget för att följa upp sina kunder och hur bra är de på det?
  • Tar dom inbyte mot att sälja ditt objekt? Hur många objekt säljer företaget på ett år?
  • Hur många anställda är de som hanterar din förmedling och hur konkurrerar eventuell nyförsäljning med att jobba för ditt objekt? Är närheten till företaget verkligen viktig?
Använd Jämförelselistan och ditt sunda förnuft för att få en trygg försäljning av ditt fordon!

Ladda ner och jämför

Jamforelselistan 2022ny